• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıda/ blw

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
4.648
3.981
83
31
Selam kızlar bebeğim 16 aylık oldu. Ek gıdaya blw yaparak geçtik hep eline verdim yiyecekleri ama şimdi de sıvı hiçbir şeyi yemiyor. Çorbaların hepsini denedim asla kabul etmiyor. Kaşıkla bir şey yedirmek mümkün değil hep kuru kuru besleniyor sulu yemek yemiyor. Ne yapayım ben sorun olur mu böyle beslenmesi ya var mı böyle olan?

Zorlamayın, iki hafta sonra tekrar teklif edin. Yemezse yine iki hafta sonra teklif edin. İllaki bir gün deneyecektir.

Zorlamayın, iki hafta sonra tekrar teklif edin. Yemezse yine iki hafta sonra teklif edin. İllaki bir gün deneyecektir.
Zorlamıyorum hiç sürekli teklif ediyorum ama ı ıhh bana mısın demiyor. Yoruldum ama sürekli her şeyi eliyle tutabileceği şekilde yapmaya çalışıyorum öyle düz haşlanmış sebzeleri de yemiyor illa köfte gibi lezzetlendirilmiş şeyler istiyor🥲

Zorlamıyorum hiç sürekli teklif ediyorum ama ı ıhh bana mısın demiyor. Yoruldum ama sürekli her şeyi eliyle tutabileceği şekilde yapmaya çalışıyorum öyle düz haşlanmış sebzeleri de yemiyor illa köfte gibi lezzetlendirilmiş şeyler istiyor🥲
Çocuklar sık sık huy değiştirir, sabırla bekleyin göreceksiniz ☺️

Back
X