Ek gıda dönemi tabak çatal tavsiyesi

1anne-

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
102
39
18
Kızlar oğlum ek gıdaya başladı oioinin kaşığını aldım ama diğer ürünleri çok pahalı alamadım ona yakın kalite de çatal kaşık tabak bardak ne olursa önerebileceğiniz ürün var mı birde mama sandalyesine yapışsın istiyorum tabağı ama bulamadım

silikon almayın. elde de yıkasanız, makineye de atsanız kötü koku oluyor bir süre sonra. oioi çok tatlı evet ama asla sağlıklı gelmiyor bana. ben melamin olanlardan aldım. henüz kullanmadım 2 ay daha var ama hem sağlık hem de temizlik ve saklama açısından en faydalısı o. bella maisondan aldım. bir de porland dan bebek mama takımı aldım ama o tamamen keyfi hahah beğendiğim için aldım. onu bebeğim artık kaşık kullanmayı öğrendikten sonra anca kullanabilirim

İle adam almıştım ama genelde bizim kullandığımız tabakları kullanıyorum. Oioi gelmişti hediye olarak ama hiç kullanmadım nereye kaldırdım bilmiyorum bile

Ben de silikon aldım ve bir ay bilekullanmadan çöpe attım, bir de bebeğim o tabağa gıcık oluyordu bizim tabaklarıımızdan yemek istiyordu :)) artık kendim verdiğimde normal tabağa koyuyorum onun önüne de plastik tabak koyuyorum ikeadan almıştım.

Back
X