- 23 Ocak 2016
- 708
- 325
- 103
biberonlami vercemKendi sütüne bir iki cici bebe kır ver bakalım tepkisi ne olacak...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biberonlami vercemKendi sütüne bir iki cici bebe kır ver bakalım tepkisi ne olacak...
Akisirmi dersiniz.Magvettim kendimi resmencanım oluyo mutlaka bebeklerde aynı şeyleri bikaç ay once yaşadım bir bayan boyle yapınca bebiş eliyle vermeye başlamıştı mesela minicik muz koparıp eliyle veriodu oyle alışmıştı bebek normal bunlar zamanla alışacak can sıkma bebeği aşırı zorlama sık sık vermeyi dene ama deneme süresini uzun tutma....
Evet emmeyi seviyo.Kilo almasindaa sıkintı yoksa alisir elbet sonucta emmek daha guzel geliyodur bazi bebeklerin huyu boyle iste sakin olup sabirla yedirmeye calismaktan baska bir yol yok malesef
Peki yemekmi seciyo azmi yiyor
Duzelir ins ALLAH yardim etsinHer ikisi de, kombine :)
Yani et sever ama 4 yasinda cocuk en fazla 1 kofte yiyor, gecenlerde bir catal ispanak tatti diye sevincimden aglayacaktim![]()
Duzelir ins ALLAH yardim etsin
Ins alip okuycam cok tesekkur ederim :)Tesekkur ederim. Artik o kadar alistim ki normali buymus gibi geliyor bana. Zamanla duzelecek eminim, siz de kendi icinizde büyütmeyin. Eger cok takiyorsaniz carlos gonzalez in cocugum yemek yemiyor kitabini siddetle oneriyorum. Beslenmeye bakis aciniz degisecek.
Agzini acmiyo kilitliyo.Mesela cesit cesit kasik mamalari aldim yenedi.Brokoli karnibahar corba yogurt bi defa agzina zorla soktum.Meyve pureleri kahvaltilik hic bisey yemiyo.Cok agliyo
Simdi erkenmi yermi bu cocuk6.5 aylik bebek icin fazla evhamli gördüm seni yani bu saydigin sebzelerin zamani var hele hele brokoli ve karnabahar yememesi isabet olmuş gazdan mahvolurdu yavrucak
Ben 7.ay basinda basladim ek gidaya ilk verdigim biraz sulu havuc ezmesi ve patates ezmesi oldu tabi yemedi ama 1 cay kasigi dahi olsun tadina bakti boyle boyle arttirarak gittim su an herseyi yiyen , yemek ayrimi yapmayan bir evladim var ve lütfen zorla tikma agzina yemek yeme ciddi bir is ve sen her zorladiginda onun icinde iskence haline gelecek
Simdi erkenmi yermi bu cocuk
Tabi yer ama biraz sabirli olman gerek ve hafif seylerle baslaman gerek tatsa yeter zaten doyumluk yiyemez
Ins yer :)Cok sabır gerektiren bir süreç gerçekten benim kıxımda 1 hafta sonra 9 aylık olacak ve ben de çok zorlanıyorum ama elbet yiyecek strese gerek yok:)
cok guzel yazmissiniz. Gercekten teşekkür ederim. Benimki de 8 aylik ve hic ek gida almiyor neler denedim. Bu lafiniz beni cok memnun etti. Doymasj icin degil alismasi için veriyoruz demeniz. Tabagi bitirtircem diye resmen yikistiriyordum yavruya. Ve her ikimiz de sinirleniyorduk sonunda...Çok sorun haline getirip kendinizi de bebeginizi de strese sokmayin. Mutlaka alisacaktir. Demekki ihtiyaç ve istek duymuyor. Benim bebegimde sebze yemiyodu hiç. Azıcık azıcık vere vere alıştı. Hem unutmayın ki biz bebeklerimizi 1 yaşina geldiğinde yemek yemeye alistiriyoruz sadece. Su an sadece alıştırma dönemi yanı. Ek gidayla doyma dönemi değil. Üzülmeyin ve sadece bir kaşık iki kaşık ne kadar kabul ediyorsa o kadar verin
cok guzel yazmissiniz. Gercekten teşekkür ederim. Benimki de 8 aylik ve hic ek gida almiyor neler denedim. Bu lafiniz beni cok memnun etti. Doymasj icin degil alismasi için veriyoruz demeniz. Tabagi bitirtircem diye resmen yikistiriyordum yavruya. Ve her ikimiz de sinirleniyorduk sonunda...
Aynen bnmde icimi rahatlatti.Bide sütum yok devam sutu veriyorum ve cok uzuluyorumTers tepiyor gercekten. Sonra yemek seçmeler başlıyor. Bebegim bazen ilk seferde sevmiyor uc beş gün ssonra tekrar verdiğmde bi bakıyorum gayet güzel seviyor ve yiyo. İlk zaman bende uzulmustum sebze olarak havucla patatesle başlamıştım yemiyodu şimdi kereviz, pirasa, avakado, karnabahar lup lup goturuyo. Boşa uzmusum kendimi diyorum.
![]()
Dis cikariyor olabilir. O donemlerde cok istahsiz oluyorlar.meme de rahatliyorlar.Merhabalar. Benim kizim 7 ay 6 günlük. Ek gidayi bazı günler hiç almıyor. Bazı günler sadece 3-4 çay kaşığı alıyor. Sadece tarhana yiyor bazen. Yoğurt meyve,mama hiçbirini yemiyor açmıyor ağzını. Böyle olunca moralim çok bozuluyor üzülüyorum. Anne sütü alıyor. Offf nasıl alışır acaba.