Bebek Beslenmesi Ek gıda sonrası mama isteyen bebeğim :(

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

anewhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
709
458
103
Merhaba,
6 ayımız doldu yaklaşık 1 aydır ek gıda alıyor bebeğim.

Küçük bir kase yiyor kafasını çeviriyor ve almak istemediğini anlıyorum. Ek gıdayı tekrar teklif etsem de almıyor. Bırakıyorum ben de zorlamıyorum. Ama açlık ağlaması şeklinde ağlıyor bu sefer de. Mama yapıyorum ve lokur lokur içiyor onu (az ölçek)

Neden ek gıda üstüne süt içme ihtiyacı duyuyor ki???

Henüz küçükler annesi. Emmek onların hem doymasına hem rahatlamasına sebep olur. Ek gıda da alıştırma donemindesin. 2 yk dan fazla vermen gereksiz. Her ek gıda sonrası mama ver tabii ki. Benimki 1.5 yaşında ama hala her yemek sonrası yanaşıp meme istiyor. Gayet normal.

Henüz küçükler annesi. Emmek onların hem doymasına hem rahatlamasına sebep olur. Ek gıda da alıştırma donemindesin. 2 yk dan fazla vermen gereksiz. Her ek gıda sonrası mama ver tabii ki. Benimki 1.5 yaşında ama hala her yemek sonrası yanaşıp meme istiyor. Gayet normal.

Anladım ve içim rahatladı sanki yemeğe hiç alışmayacak diye korkmuştum. Çok teşekkür ederim cevabınız için...

Back
X