• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek gıda yoğurt

nhrm92

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2021
11
4
36
32
Bebeğim 5 ayı doldurdu iki gündür bir çay kaşığı yoğurt deniyorum ilk günde ikinci günde yerken yaladı yuttu sonrasında çok agladı aceba karnını ağrıtıyor yada olumsuz bir etkisi olmuş olabilir mi yaşayan var mı bir çay kaşığı ev yoğurdunun zararı olmaz diye Ümit ediyorum ılık verdim bu arada soguk da vermedim

Bebeğim 5 ayı doldurdu iki gündür bir çay kaşığı yoğurt deniyorum ilk günde ikinci günde yerken yaladı yuttu sonrasında çok agladı aceba karnını ağrıtıyor yada olumsuz bir etkisi olmuş olabilir mi yaşayan var mı bir çay kaşığı ev yoğurdunun zararı olmaz diye Ümit ediyorum ılık verdim bu arada soguk da vermedim
Tuvaletinde bir değişklik oldu mu? Mukus, yeşil renk gibi gibi?

Gaz yapıyor olabilir gözlemleyin

dr una danıs bizde kabızlık yaptı meyve denemelerı. yogurt da gaz yaptı. ama maks 1 hafta surdu bu hafta ıyı sıkıntı yok cok sukursımdı cok etkılenmıyor sonucta cocugun tum bagırsak florası anne sutune goreydı sımdı yenıden yapılandırılıyor. gaz olması kadar dogal ne olabılır. dr una danıs ara vererek tadırmanı ısteyebılr:)

Gaz yapmistir pirtlasa rahatlar :KK200: yogurt benim ogluma cok gaz yapardi o yuzden ilk sebze purelerine donmustum.

Back
X