- 20 Mart 2025
- 31
- 6
- 1
- 26
- Konu Sahibi Defneduman
-
Taneli yediği için mi kusuyor yoksa yediği herşeyi miMerhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen
kan değerlerine vs bakıldı mı?Merhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen
Yediği her şeyi taneli püre her şekilde işteTaneli yediği için mi kusuyor yoksa yediği herşeyi mi
Evet doğduğundan beri doktor doktor gezdiriyorum hiç bir sorunu yok ama hiç bir şey yiyip içmiyor dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorumkan değerlerine vs bakıldı mı?
Merhaba konunuzdan bağımsız ama 6. Ayda memeye nasıl döndürdünüz öncesinde biberonla mı besleniyordu. Bu arada ağzını kaşığa kilitliyorsa önüne koyun yiyecekleri zaten tadım yapması yeterli. 1 yaşına kadar ana besin hala anne sütü ya da formül mama zaten.Merhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen
Keşke biberon tutsaydi ama hiç bir şekilde hiç bir şeyi tutmadı sadece geceleri emzirebildim uykuda gün içinde ayağımda dakikalarca sallayıp öyle emziriyirdum o da bir iki dakika altıncı ayda çok ağır girip oldu hava değişikliği sanırım memlekete gittim orda emmdi artık beni annesi olarak tanıyordu bwl de yaptım kendi yediklerini de çıkarıyor asla kaldırılıp yemiyor dört aylık olduğundan beri eliyle her şeyi itiyor ağzini koca bir insanmış gibi kapatıyor yedi aylıkken dişi çıktı şu an iki tane dişi var emekliyor da yemek falan yemiyor amaMerhaba konunuzdan bağımsız ama 6. Ayda memeye nasıl döndürdünüz öncesinde biberonla mı besleniyordu. Bu arada ağzını kaşığa kilitliyorsa önüne koyun yiyecekleri zaten tadım yapması yeterli. 1 yaşına kadar ana besin hala anne sütü ya da formül mama zatkeske
Evet doğduğundan beri doktor doktor gezdiriyorum hiç bir sorunu yok ama hiç bir şey yiyip içmiyor dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
Bende de benzer durum var. Sadece 4 yaşında. Ama yediği şey çok az. Çok seçici. Kokuyor anne diyor yemiyor. Doktor beslenme terapisi önerdi. Sizin durumunuz şuan nasıl? Ben de burada bir çare arıyorum.Evet doğduğundan beri doktor doktor gezdiriyorum hiç bir sorunu yok ama hiç bir şey yiyip içmiyor dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
Eğitim araştırma hastanesi çocuk gastroenteroloji bölümlerinde ücretli Prof muayeneleri oluyor. Benim oğlum başka bir rahatsızlık sebebiyle cerrahpaşa da bu şekilde takipli hasta ve çok memnunuz. Reflü alerji araştırıldı mı?Evet doğduğundan beri doktor doktor gezdiriyorum hiç bir sorunu yok ama hiç bir şey yiyip içmiyor dayanamıyorum artık ne yapacağımı bilmiyorum
Bende de benzer durum var. Sadece 4 yaşında. Ama yediği şey çok az. Çok seçici. Kokuyor anne diyor yemiyor. Doktor beslenme terapisi önerdi. Sizin durumunuz şuan nasıl? Ben de burada bir çare arıyorum.
Acaba yemeğin suyuna ekmek batırıp verseniz. Ben oğluma havuç hasla patates hasla doktorun dediği şeyleri verdim yemedi. Tadmadi. Ama annem yemeğin suyuna ekmek banıp verirdi onu emerdi.Keşke biberon tutsaydi ama hiç bir şekilde hiç bir şeyi tutmadı sadece geceleri emzirebildim uykuda gün içinde ayağımda dakikalarca sallayıp öyle emziriyirdum o da bir iki dakika altıncı ayda çok ağır girip oldu hava değişikliği sanırım memlekete gittim orda emmdi artık beni annesi olarak tanıyordu bwl de yaptım kendi yediklerini de çıkarıyor asla kaldırılıp yemiyor dört aylık olduğundan beri eliyle her şeyi itiyor ağzini koca bir insanmış gibi kapatıyor yedi aylıkken dişi çıktı şu an iki tane dişi var emekliyor da yemek falan yemiyor ama
ip parçalarını kağıt parçalarını görünce çok iştahlı bir şekilde ağzına atıyor o kadar tatlı çiğniyor ki anlatamam böyle görünce çıldırıyorum ne olur sanki yemekleri meyveleri sebzeleri öyle yese
Evet. Doktor da beslenme terapisti önerdi. Ben de Ankara’da güvenilir birini bulmaya çalışıyorum. Yanlış bir yere gidip zaman ve para kaybetmek istemiyorum. Burada belki birinin olumlu bir deneyimi olmuştur diye terapist ismi bulmaya çalışıyorum.Sizin ergoterapiste başvurmanız lazım bence
Benimde aynı 8 aylık kızım ve aynı şekilde yemiyo yoruldum artık zorlamaktan artık biraz kendi haline bırakmayı düşünüyorum biraz vermemeyi ek gıdayıMerhaba güzel anneler bebeğim sekiz aylık oldu ama hala hiç bir şey yemiyor zaten doğduğundan altıncı aya kadar emmedi hiç bir mamayida kabul etmedi altıncı ayda artık emmeye başladı ama bu seferde ek gıdaya geçişte çok sorun çıkarıyor ağzını kitliyor resmen hiç bir şey yemiyor bazen zorlayip kandırıp yediriyordum ama şimdi ağzına ne girse hemen kusuyor ne yapabilirim bana tecrübelerinizi söyler misiniz lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?