ek gida

beypazari

Sen bana yangin ol efendim, ben sana ruzgar....
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
1.813
355
43
Kizlar 5aylik kizim var doktorumuzla konustuk ek gidaya basla yavas yavas ddi sorum su.

Suan bi yemmek kasigo kadar ev yogurdu cikardim verecem insaalh
Bugunluk sadece yogurtlami kalayim yoksa yatmadan pirinc unuda wereyim mi yani gunluk ek besin kac defa olmali

Dip not:
Artik onceki gibi emmiyo beni :-(

başlangıçta tadımlık başlayın, yani bir öğünde bir tatlı kaşığı kadar, zamanla miktarı arttırın ve her gıda için 3 gün testini uygulayın, alerji olasılığına karşın 3 gün aynı gıdayı verin, pirinç unu gereksiz kaloridir, gerek yok, eğer alıyorsa devam sütü ve anne sütü olarak devam edin.

canım benim bebişte 6.ay doldu .
gecen hafta başladım
1.elma cam rendede rendeledim puturlu puturlu verdım yuttu valla zaten sap sup anca cay kasıgı kadar sabahtan verdımkı alerjik bir durum var ise aksama cıksın diye olmadı sukur sonra 3 gun sabah ögle beni emdikten 1 saat sonra verdim göz kararı
2.muz verdim aynı sekilde
3.bugun armut verdim aman allahım ne yemek yarım armut yedi nerdeyse verdim valla bende

yarın sabah elma ogle armut vericem

sonra yogurt sonra püre corba falan hatta yogurdun gazını alsın diye seker atar annem ben seker veremeyecegim için içine armut katayım diyorum hem meyveli olmus olur :)

Hmmmm ewet bnde yogurdu meyveli vs. Sekerli dusunmuyorum sonucta onun tadini sekerli bilmesin ama oylede yemiyo bnde deneyim olmazsa bakalim