Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
canım bebegın anne sutu alıyorsa doktorlar 6. aydan once baslatmıyor mama ıle beslenıyorsa 4. aydan ıtıbaren baslatıyor tabı doktoruna sor gelısımıne gore senı yonlendırır.
suan bes bucuk aylik bebegim ben baslamadim henuz ama ara ara sadece birer cay kasigi yemeklerin sulu kismindan veriyorum alacakmi almayacakmi denemek icin
ben ilk alti ay sadece anne sutunden yana oldugum icin en azindan altinci ayin ortasina gelene kadar ek gidaya gecmiycem
doktormuza ek gidayi soyledigimdede sen bilirsin boyu ve kilosu cok iyi dedi ..
yalnizca geceleri saat basi emmeye kalktigi icin mama vermelisin yatmadan once, doymuyordur oyuzden kalkiyordur dedi ..
yinede saat basi kalkip emziriyorum mamada vermiyorum
eger sütün yetıyorsa emzirmen daha ıyı 6 aylık olana kdar, yetmıyorsa da gelısımı yavaslar dr uyarır. zaten sonrasında hep bu gıdaları yiyecek, fırsat varken ben cocugun doya doya anne sutu almasından ve emzırmekten yanayım, bir daha istesek de bu muhtesem paylasım olmayacak..