• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ek Gıdaya Başlıyoruz

gul2507kivanc

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
19
Puanlar
3
6 aylık oğlum ek gıdaya başladı Tuzsuz peynir için önerileriniz nedir? Evde yapım dışında
Peynir dışında bebekler için uygun marka önerilerinizi de alırsam sevinirim 🙏

6 aylık oğlum ek gıdaya başladı Tuzsuz peynir için önerileriniz nedir? Evde yapım dışında
Ben hep kendim yaptım kolay zaten kaynayan sütü kestirin limonla yoğurtla. O kadar.
En iyi marka da olsa hazırlara güvenemiyor insan

Tuz oranı düşük Labne ile başlayabilirsiniz ben organik tercih etmiştim o dönem. Marka hatırlamıyorum. Amaç aslında sıfır tuz değil vücudun iyota da ihtiyacı var, altı üstü 1 kaşık yediği peynirdeki tuz zarar vermez. Bu arada evde yapılanlar süt kesiği oluyor peynir değil.

Bende organik labneyle başladım . Marketlerde oluyor . Zaten bir tatlı kaşığı yiyor .

Ben hep kendim yaptım kolay zaten kaynayan sütü kestirin limonla yoğurtla. O kadar.
En iyi marka da olsa hazırlara güvenemiyor insan
O peynir değil, süt kesiği oluyr malesef. Süt vermek ile aynı. Peynir için şirden mayası gerekli.

Back
X