Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizim 3 bucuk aylik.artik sutumun yetmedigini dusunuyorum.su ana kadar bebegimin kilo alimi cok iyi gidiyor.ama aksamlar stum cok az oluyor.bebegim.haraketlendi artik sutum yetmiyor bence.mama takviyesi mi yapmaliyim yoksa bekleyip 4 . aydan ek gidaya mi baslamaliyim
evet benim de gogsum hep yumsak.ilk baslarda dolu dolu oluyordu.gogus pedine ragmen elbisem sut oluyordu .ama 3.aydan oyle degil.ped kullanmiyorum artik.bu ay kontrole gidcez.kilosu iyiyse mama vermem tabikiMrb kilo alımı iyiyse kesinlikle mama verme bence.benim oğlum 6,5 aylık hala sadece anne sütü alıyo dış çıkardığı için ek gida istemiyor.doğduğundan beri göğsümde fiskirir gibi çok süt olmadı ama maşallah kilosu hep çok iyi bende sutum olmadığını düşünüyordum göğsüm hep yumşak olduğu için alakası yok demekki.
gidiyorum tabiki aylik kontrollerine.2ay 10gununde 6kilo 700du. 3.ay kontrolune daha gitmedik.haklisin tabiki en iyi doktor karar verir ama ben burdaki doktorlara pek guvenmiyorumda))Buna bir çocuk doktoru daha iyi karar verir. Aylık kontrollere gitmiyor musunuz?
Belki sütünüz yetiyordur, boş yere mama ya da ek gıda vermeyin. Benim oğlum 4 ay 1 haftalık, kilo alımı çok yavaşladı ama doktor yeterli görüyor gelişimini. Ben de 6 Ayı dolana kadar ek gıdaya geçmeyi düşünmüyorum. Belki sadece tattırırım meyve sularından vs.
canim bende aksi oluyor.sik emdikce sut artmiyor.ama 4 -5 saat emmediginde gogsum doluyor.sik emiyor diye birikmiyor sutum sanki[QUOTE="mehin23, post: inş 6ay sadece anne sütü verebilirsin.benden tavsiye istedikce emzir bebegini ne kadar çok ederse okadar süt artıyor.
gigidiyorum tabiki aylik kontrollerine.2ay 10gununde 6kilo 700du. 3.ay kontrolune daha gitmedik.haklisin tabiki en iyi doktor karar verir ama ben burdaki doktorlara pek guvenmiyorumda))
canim bende aksi oluyor.sik emdikce sut artmiyor.ama 4 -5 saat emmediginde gogsum doluyor.sik emiyor diye birikmiyor sutum sanki
nebileyim canimKilo alımı çok çok çok iyi, kesinlikle sütüm yetmiyor diye düşünmeyin. Ayda 500-600 gr alıyorsa yeterli diyorlar, bir bakın sizin bebeğiniz bundan ne kadar daha fazla almış maşallah..
tesekkur ederim canim.ne bileyim gogsum dolu dolu olmuyor diye uzuluyorum(
Süt göğüste birikirse bir süre sonra süt üretimi azalır, birikmemesi daha iyi, süt üretimi olur.
çocuk açsa beklemeye gerek yok en azından aksamları versenız yeter sımdılıkkizim 3 bucuk aylik.artik sutumun yetmedigini dusunuyorum.su ana kadar bebegimin kilo alimi cok iyi gidiyor.ama aksamlar stum cok az oluyor.bebegim.haraketlendi artik sutum yetmiyor bence.mama takviyesi mi yapmaliyim yoksa bekleyip 4 . aydan ek gidaya mi baslamaliyim