Ekilme Gününden Önce Gebelik Belli Olur mu?

esraa86

benim aşk dolu yuvam...
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2009
5.598
2
156
İstanbul
Arkadaşlar, internetteki hesaplayıcılardan tahmini ekilme günümü öğrendim. Bu tarihten önce gebelik belli olur mu? Ekilme gününde ancak 25 günlük olmuş olucak.

Cevaplarınızı bekliyorummm

Arkadaşlar, internetteki hesaplayıcılardan tahmini ekilme günümü öğrendim. Bu tarihten önce gebelik belli olur mu? Ekilme gününde ancak 25 günlük olmuş olucak.

Cevaplarınızı bekliyorummm

ekilmemi o neyy:26::26::26::26:
allah allah ilk defa duydum:44::44::44:

ay kızlar alemsiniz

yerleşme oluyor sanırsam ekilme günü :)

otomatik hesaplayıcılarda ekilme günü diye yazıyor diye ondan öyle yazdım :):)

:) evet.

yani anladığım yerleşme oluyor bu. benim sat 30 ocaktı. işte bu yerleşme günü için 24 şubat yazıyor. acaba bu tarihten önce belli olur mu ki?

bu konuyu uzmanlarına sormak lazım çünkü bende 2 aydır çocuk çalışmaları yapıyorum bakalım bi tık yok ama hayırlısı olsun cnm inş bir an önce Allah isteyen herkeze sağlıklı sıhatli evlatlarını kucağına almayı nasip eder

aminn . bizim de bir yıl oldu nerdeyse. gerçi eşimle ayrı şehirlerdeyiz ama olsun.

bu soruya bir cevap bekliyorum

:) çıkar mı diyosun. kesin çıkar mı peki olup olmadığı?

Bu mümkün değil arkadaşım,
bebek yerleşmeden önce beta hcg salgılanmıyor,
ancak yerleşmeden sonra kanda değer artıyor.
hem bu kadar aceleci olmamanı tavsiye ediyorum biliyorum sabretmek zor
ancak adet günün geçmedikten sonra yapılan her test yada her belirti
sonasında kesin gebelik niteliği taşıyamıyor malesef,
örneğin geçen ay kimyasal gebelik yaşadım günümden 2 gün önce öğrendim de ne oldu,
günüm 2 gün geçti değerim düştü ve adet oldum.
olan bnm umutlarıma oldu.
o nedenle kesinleşmeden bu tarz testler yapmazsan psikolojik açıdan kendine iyilik etmiş olursun.
allah hepimize sağlıklısını hayırlısını nasip etsin inş..

yani şöyle söyleyeyim, ben 5 günlük hamileyken hamile olduğumu öğrendim.. gecikme falan da olmamıştı.. ama tabi ekilme falan bilmediğim ve hesaplamadığım için bilmiyorum :))

anladım arkadaşım.10 gün daha sabredicez demek ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…