Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dostinex kullandigim ay adetim 2gun once gelmisti ve çamur gibiydi .Benim hikayem;
13 aydır evliyiz bebik istiyoruz ilk günden beri, hiç korunmadık 2 kez dr gittik eşimde de bnde de hiç bir prob çıkmadı şükür..
Son ay sadece stres sebepli prolaktinim birden 40 yukselmiş benim dostinex verildi..korunun de me di..
4 hafta pzt perş içtim, bugüne kadar bir çok hissim oldu ama bgn hiç bir belirtim yok..
Yrn bat günüm hem ilaç içtim hem hala umudum var..
Gecikmen baya olmuş her ay düzenliyse tabii..inşallah bebek vardırBen dostinex kullandigim ay adetim 2gun once gelmisti ve çamur gibiydi .
Insallah sen hamilesindir canim..
Benimde ekimde 15 olacak bebek bekleyeli..
Bu ay adet olursam doktora gidecektim ama 3 gun gecikti hala olmadim.
Yok canim ya gecen ay 5 gün ondan önceki ay 7 gun gecikmisti. Duzensizlesti niyeyse..Gecikmen baya olmuş her ay düzenliyse tabii..inşallah bebek vardır![]()
Prolaktine tekrar baktırmadım henüz, benim düzenidir ne erken ne geç..Gecikmen baya olmuş her ay düzenliyse tabii..inşallah bebek vardır![]()
Yok canim ya gecen ay 5 gün ondan önceki ay 7 gun gecikmisti. Duzensizlesti niyeyse..
Allahim hayirlisini versin ya öyle stresliyimki
Aa bhcg 4 mu cikti? Tam sinirda belki yukselmistieO zaman sende bi prolaktin ölçtür tekrar..o düzensizlik yapıyormuş çünkü
Aynen baktiricam ins canimO zaman sende bi prolaktin ölçtür tekrar..o düzensizlik yapıyormuş çünkü
Evet 4 ama Dr negatif dedi tekrar bakarız falan demedi ?!Aa bhcg 4 mu cikti? Tam sinirda belki yukselmistie
Şiddetli sancılar eşliğinde geldi benimki..3. Gün Dr gidip yeni bi düzenlemeye başlıycaz artık..Evet 4 ama Dr negatif dedi tekrar bakarız falan demedi ?!
Vardir ni hayr canim uzulme.. Doktora gitmeyi de ihmal etme. Elbet bir gun gelecek bebislerimiz....Şiddetli sancılar eşliğinde geldi benimki..3. Gün Dr gidip yeni bi düzenlemeye başlıycaz artık..
İnşallah..Vardir ni hayr canim uzulme.. Doktora gitmeyi de ihmal etme. Elbet bir gun gelecek bebislerimiz....
İnşallah..
Sen hala bekliyorsun sanırım, stresten de olabilir bi test yaptır da yoksa düzene girer belki..
Tabi gönlüm olmasından yana![]()
Insallah canim. Haberlesiriz kuzum.Tatlım 3. Gün tahlillerini paylaş..
Bn de pzt vericem tahlilleri bakalım bu ay neler değişmiş ve neler olacak..
3. Gün tahlillerimi yaptırdım, şükür herşey normal çıktı..prolaktin de 40 dan 2 ye düşmüş bir ay yeterli oldu tedavi için ilacı bıraktık..
Şimdi bu ayı doğru değerlendirmekte sıra![]()
Hayrlisi olsun tatlimNe guzel canim cok sukur..
Ben gidemedim malesef. Önümüzdeki aya kaldi