Ekim 2009 Bebekleri'nin 1. Doğumgünü Hazırlıkları

daha önce böyle bi topik açılmıştı...
ben çok heyecanlıyım..hala karar veremedim..aklımdan geçenler: paraya kıyıp çok güzel kocaman bir 1 şeklinde pasta yaptırıcam,şekilli kurabiyeler yapıcam,böreğim güzel olur,ondan yaparım..vaktim olursa sarma sararım...masamız zengin olsun istiyorum ya bakalım...

gelenlere verilecek yine 1 şeklinde anahtarlık ya da buzdolabı süsü yaptırıcam..salonumu balonlarla,oda süsleriyle süsliycem..ve kalabalık olsun istiyorum..gelebilecek akrabaların çoğuna haber vercem:)))

bzimki perşembeye denk geliyo,babasıyla üçümüz o gün minik bi pasta keseriz de..partiyi c.tesi yapıcaz Allah izin verirse:))))

cok güzel valla. insan düsündükce bile güzel oluyor opuyorumnanaktan. bakalım bende kısmetse pasta yaptırcam. süsleme bende balon falan kapı süsleri düsünüyorum. elbisesi hazır baya önce almıstım kızıma bayanssulusmile.ben herhalde gününde kutlucam bizimde hafta ici denk geliyor ama.

slm arkadaşlar ben mart annesiyim.bu güzel telaşınızı çokk iyi anlıyorum.ufak bir öneri vermek istedim.ben kızımın doğduğu gün 1-2 tane günün gazetesinden aldım büyüğünce bakar Allah nasip ederse her doğum gününde yapmayı düşünüyorum.birde anı defteri yapabilirsiniz gelenlerre hatıra olsun diye yazdırmak için..,Allah sizlere ve kuzularınıza uzun ömürler versin..

Ben diş buğdayında bi sürü hazırlık yaptım 2 hafta önceden haber verdim herkese, o gün gelince yok benim şu işim var öteki bilmem nereye gidecek derken sinirimi bozdular.
Doğum gününe kimseyi çağırmıycam küçük bi pasta yapıp babasıyla kescem sadece, ha bi de 1 yaş albümü düşünüyorum. Bu arada o güne kadar mum üflemeyi öğretmek lazım sıpaya :1:

slm arkadaşlar ben mart annesiyim.bu güzel telaşınızı çokk iyi anlıyorum.ufak bir öneri vermek istedim.ben kızımın doğduğu gün 1-2 tane günün gazetesinden aldım büyüğünce bakar Allah nasip ederse her doğum gününde yapmayı düşünüyorum.birde anı defteri yapabilirsiniz gelenlerre hatıra olsun diye yazdırmak için..,Allah sizlere ve kuzularınıza uzun ömürler versin..

bu gercekten güzel bir fikir ben büyük kızımda gazete almıstım, mirayda unuttum ama 1 dogum gününde mutlaka hatırlamam lazım. anı defteri bizimde var onu dedigin gibi o günde koyabilirim. Tesekkürler fikirlerin icin.

gulıcan gelmeyenler olabilir sen cagır gelen gelir gelmeyen gelmesin. Insan üzülüyor tabiki cevre böyle yapınca ama en yakınların gelir belki.

bende oğluma kocaman bi pasta yaptırcam gelenlere börek sarma poğaca yapıcam oğluma 1 yaş albümü yaptırcam çok heyecanlıyım oğlum için ben bide oğlumun güncesini tmamlıyorum gelenlere onu göstercem

ben kızlarım küçük doğdukları için onlara ilk giydirdiğim prematüre hastane çıkışlarını çerçeveletiyorum,Kültür müzelerindeki kıyafetler gibi:1:..
birer tane odalarına asıcam,ilerideki yaşlarında da belki hatıra diye saklarlar

ben kızlarım küçük doğdukları için onlara ilk giydirdiğim prematüre hastane çıkışlarını çerçeveletiyorum,Kültür müzelerindeki kıyafetler gibi:1:..
birer tane odalarına asıcam,ilerideki yaşlarında da belki hatıra diye saklarlar

çok datlu
opuyorumnanaktan

offf topik çok güzel ama benim kafam çok karışık iki tarafa farklı doğum günü yapsam benim tarafta kocişim olmayacaak kocamın olduğu yerdeded annemler hep bir yanımız eksik olacak ben bahçe mangal parti düzenlemek istiyorum tüm yakınlarımızla beraber fakt tabiki iki taraf soğukluğundan mümkün olmayacak gibi 1 yaş için dolap magneti bende düşünüyorum birde üçümüzden oluşan albüm yaptıracağım oğluma kocaman bir pasta anı defteri fikri çok hoşuma gitti hoş bir hatıra defteri ile her sene doğum gününde bulunanlara yazdıra bilirim araştırmam gerek henüz daha değişik fikirler çıkacaktır ortaya ama ben genede pusluyum :gitme:

bende çok heycanlıyım bayramın birinci günü iki bayram birden yaşıcaz benim için ogün çok kutsal bitgün çünkü dünyalar güzeli kızımı rabbimin hediye ettiği gün kocaman oldular ay yine duygusala bagladım gözlerim doldu vallahi akrabalarım ogün yapalım die bende bayram kalabalıgına karışıp gitsin istemiyom kızımın dogum günü kafamda bir çok fikir var burda ss bulcagım yerler bilmiyom varmı küçük biryer ist yapmam gerekcek sanırsam süs ve hediyelik için kocaman bir pasta yaptırcam kuşuma bzimde iki taraf kopuk görümcemlerin hiçbiri gelmicek biliyom kaynımda gelemiyomuş bayrama fazla kalabalık olmasada anı kalcak şekilde bişiler yapcaz kafamdakileri birleştirip son fikrimi yazcam

bende hala nerde yapacağıma karar veremedm
bursa mı istanbul mu??
ne kötü bişi bölünmek

bence bursa da yap... istnbudlaki evini bilmiyorum ama annelerin ev bahçeli diye düşünüyorum... açık hava da yaparsın... ev de daha zor olabilir... hem daha fazla sevdiğin insan yanında olur....

bence bursa da yap... istnbudlaki evini bilmiyorum ama annelerin ev bahçeli diye düşünüyorum... açık hava da yaparsın... ev de daha zor olabilir... hem daha fazla sevdiğin insan yanında olur....

tabii bende bunları düşünerek bursa olsun istiyorum ama bi pürüz var
ben alyanın mevlüdünü bursada yaptım tavır koyduğum için eşimin tarafını çağırmadım
2 ay önce eltim de muhsinin mevlüdünü kaynanam ve görümcemler tatile gittiğinde yaptı
küçük kıyamet koptu tabi karılarınız bizi dışlıyor diye
ben görümcemin gönlünü diş huğdayını sizin evde baheçnizde yaparız diye anca aldım
dişbuğdayı ramazan haftasında olduğu için de iplat etmek zorunda kaldık yok onun işi bunun çişi diye
bu yüzden cadı kazanına döndü bu iş:S

ben alyanın mevlüdünü bursada yaptım tavır koyduğum için eşimin tarafını çağırmadım
2 ay önce eltim de muhsinin mevlüdünü kaynanam ve görümcemler tatile gittiğinde yaptı
ben görümcemin gönlünü diş huğdayını sizin evde baheçnizde yaparız diye anca aldım
dişbuğdayı ramazan haftasında olduğu için de iplat etmek zorunda kaldık yok onun işi bunun çişi diye

Istanbula kücük bir kutlama yaparsın asıl dogum gününü annenin yanında yap o zaman.

hııımmm anladım canım... o zman bu soruyu bizim yanıtlamamız biraz zor... sen şartlarını ölç tart ona göre karar ver....

bence sırasıyla kutlamalar oldukça burda fotoğraflar da paylaşılabilir :1rolleyes:

benim prensesimin doğum günü ekimin 13 ünde bayramda ankarada aileminn yanında olacaağım için 13 eylülde onlarla beraber kutlayacağım ekimde ise eşimin ailesiyle beraber kutlamayı düşünüyorum anı defterini bende yapmak istiyorum ve 1 yas albümü nasıl yapılıyor ilerde anı kalması için meleğime bende yapabilirm.....

Back
X