Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm arkadaşlar ben mart annesiyim.bu güzel telaşınızı çokk iyi anlıyorum.ufak bir öneri vermek istedim.ben kızımın doğduğu gün 1-2 tane günün gazetesinden aldım büyüğünce bakar Allah nasip ederse her doğum gününde yapmayı düşünüyorum.birde anı defteri yapabilirsiniz gelenlerre hatıra olsun diye yazdırmak için..,Allah sizlere ve kuzularınıza uzun ömürler versin..
ben kızlarım küçük doğdukları için onlara ilk giydirdiğim prematüre hastane çıkışlarını çerçeveletiyorum,Kültür müzelerindeki kıyafetler gibi..
birer tane odalarına asıcam,ilerideki yaşlarında da belki hatıra diye saklarlar
bende hala nerde yapacağıma karar veremedm
bursa mı istanbul mu??
ne kötü bişi bölünmek
bence bursa da yap... istnbudlaki evini bilmiyorum ama annelerin ev bahçeli diye düşünüyorum... açık hava da yaparsın... ev de daha zor olabilir... hem daha fazla sevdiğin insan yanında olur....
tabii bende bunları düşünerek bursa olsun istiyorum ama bi pürüz var
ben alyanın mevlüdünü bursada yaptım tavır koyduğum için eşimin tarafını çağırmadım
2 ay önce eltim de muhsinin mevlüdünü kaynanam ve görümcemler tatile gittiğinde yaptı
küçük kıyamet koptu tabi karılarınız bizi dışlıyor diye
ben görümcemin gönlünü diş huğdayını sizin evde baheçnizde yaparız diye anca aldım
dişbuğdayı ramazan haftasında olduğu için de iplat etmek zorunda kaldık yok onun işi bunun çişi diye
bu yüzden cadı kazanına döndü bu iş:S
tabii bende bunları düşünerek bursa olsun istiyorum ama bi pürüz var
ben alyanın mevlüdünü bursada yaptım tavır koyduğum için eşimin tarafını çağırmadım
2 ay önce eltim de muhsinin mevlüdünü kaynanam ve görümcemler tatile gittiğinde yaptı
küçük kıyamet koptu tabi karılarınız bizi dışlıyor diye
ben görümcemin gönlünü diş huğdayını sizin evde baheçnizde yaparız diye anca aldım
dişbuğdayı ramazan haftasında olduğu için de iplat etmek zorunda kaldık yok onun işi bunun çişi diye
bu yüzden cadı kazanına döndü bu iş:S
bunlarda bizim doğum günümüz için yaptığımız ilk hazırlıkk
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/31/5205.jpg
http://i1008.hizliresim.com/2010/8/31/5215.jpg
saatlerdir uğraşıyorum ancak bu şekilde yükleye bildimm