Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılamaekim 2011 de aşılama yaptıracak herkes gelin bu süreci birlikte yaşayalım
sevgili arkadaşlarım ben de bu ay aşılama yaptıracak biri olarak hep beraber duygularımızı düşüncelerimizi paylaşalım istedim. umarım bu ay umut eden herkesin yüzünü güldürür rabbim..
az önce star da İffet i izliyordum o da hamile......... arkadaş dizilere filmlere kalsa kimse polikistik filan değil ,:26:aşılama diye bir şey zaten yok. ne kolay hamile kalıyolar. bi biz kalamadık gitti..:26:
az önce star da İffet i izliyordum o da hamile......... arkadaş dizilere filmlere kalsa kimse polikistik filan değil ,:26:aşılama dıyo hamile bir şey zaten yok. ne kolay hamile kalıyolar. bi biz kalamadık gitti..:26:
aynen yaa keske o kadar kolay olsa.. bu ay bnde 3. aşılamamı olucam inş. bu defa allahım gönlüme gönlümüze göre verir... 2. aşılamamda düşük yaptım.. doktorum zayıf,küçük yumurtalardan biridir o yüzden düşmüş olabilir dedi.. bu ay tüp bebek istiyodum aslında ama bir kere daha denicem.. inş. bu defa yüzüm gülücek..:93:
of arkadaşlarım bugün itibariyle iğnelerimi olmaya başladım ve trombofili hastası olduğumu öğrendim. çok üzgününm.. trombofili için de günde 2 tane iğne yapıyorum. bi de gonal f ..şu aşılama bi olsaydı hayırlısıyla.
aynen yaa keske o kadar kolay olsa.. bu ay bnde 3. aşılamamı olucam inş. bu defa allahım gönlüme gönlümüze göre verir... 2. aşılamamda düşük yaptım.. doktorum zayıf,küçük yumurtalardan biridir o yüzden düşmüş olabilir dedi.. bu ay tüp bebek istiyodum aslında ama bir kere daha denicem.. inş. bu defa yüzüm gülücek..:93: