Ekim 2011 de dogdu oglum. 6.7 kilo. Normal mi arkadaslar ?

Vinarz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2011
23
0
36
İngiltere
Yemiyor.. Zayif geliyor gozume hep. Yapmadigim kalmadi ama hep azicik yeyip duruyo. Oyle bir basliyorki yemeye bazen ac birakinca, ama yine de iki lokma yeyip duruyo. Formula sutu zaten bastan beri cok icmiyodu. Benim sutumu de az iciyo... Istahsiz bi bebegim var hep boyle olacak galiba. Kati gidalara gecince alir kilo dediler ama onlari da cok yemiyo. Bir seyi sevdi diyorum tam ikinci kere pisirdigimde agzini surmuyo.. Ne yapsam ? Ne yedirsem de kilo alsa?

daha çocuğun 6 aylık bu dönemde yiyeceği 1-2 lokma zaten ne zaman geçtiniz ki katı gıdaya düzenli bir öğün yemesi 2-3 ayı bulur. ayrıca 6 aylık bir bebek doğum ağırlığının yaklaşık 2 katı olmalıdır. ortalama bir bebek 3 kilo civarı doğar yani gayet normalsiniz.

Tesekkurler cevap yazdiginiz icin. Kucuk dogmustu zaten 2.7 kg. o zaman iyiyiz yani gercekten. Doktor da oyle dedi ama bana gercekten zayif gorunuyo, annelik ic gudusu heralde, hep acmis gibi geliyo. Bir de ilk cocuk olunca, ne yaparsam yapiyim, daha iyisini yapamazmiyim diyemgeciriyorum aklimdan hep. Soyle tombis, gobekli bir oglum olsun istiyorum ama saglikli olmasi herseyden onemli.

Bence bu konuyu çok fazla kafana takma, sende son cümlende önemli olan sağlıklı olması diyorsun yaa kilolu olsa bu defa pişik derdi olacak vs. Benim kızımda dün 5.ayını doldurdu. Ben 15 gün sonra işe başlayacağım, artık annannesine emanet olacak ve bizde dün doktora gittik, ek gıdaya geçebileceğimizi söyledi. Ama herşey bir yana doktorun maşallah sağlıklı demesi yetti, anlayacağın içim rahat ve güvenli bir şekilde onu bırakıp işe başlayabileceğim, Allah herkesin evladına sağlık versin, onları annelerine bağışlasın...sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…