elbette doğuracaksın cnm
tuanacım senden rica etsem ateşini ölçüp bana yazarmısın..
cnm benim derecem yok ki evde

birde bugün istanbula geldim yoldaydım cvp atamadım..tahmini söylüyorum 36.8-37 arasıydım

hayırdır inşallah???
canımmmm çokkk sevindim iyidüşün iyi olsun hamilesin katlanır o merak etme ne dedim akşam olumlu düşünelim olumlu olsun inan çok mutlu oldum şimdi bişii düşünme ve hamileliğin tadını çıkar tatlım allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin etsin inşallahh dualarımız sizinle....
inşallah cnm inşallah,hepimize hepimize hepimiz anne olacağız çok istiyorum bunu
Amin cnm ..Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhh... gerçekten takılma değere bu anın tadını çıkar....bence

Darısı bizlerin başına..rabbim bizlerede göstersinn hamiş olduğumuzu inşallahhhh
inşallah cnm inşallah hep dualarım sizinle inşallah hepimizin bebeklerimizi koklaya koklaya uyuyacağımız günler gelecek
arkadaşlar 10.gün testim 9.54 11.gün ise 9,6
tüp bebek yapan doktorum biyokimyasal gebelik dedi böyle olupta sonradan değişen yükselen oldumu yardım edin lütfen teşekkürler
cnm çok çok geçmiş olsun..beklemekte fayda var,kalp atımınada 6.hafta diyolar,9.haftada duyan arkadaşım var az kalsın bebişini alıyolardı.bakarsın bebişin tutunuverir sana nazlanıyodur belki,biraz daha bekle,allahım yardımcın olsun:18::18:
hamile olan bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum darısı biz sonuç bekleyenlerin başına inşlh benimde dün transferim oldu inşlah bende pozitifi görebilirim öok heyecanlıyım hamile olan arkadaşlar transferden sonraki belirtilerinizi bizimle paylaşırmısınız
inşallah cnm inşallah günler sular seller gibi geçer ,çabucacık güzel haberi verirsiniz..transferden sonra ilk bir kaç gün çok korkuyorsun yatıyosun zaten opunun etkisiyle kasık ağrısı filan devam ediyo bişey anlamıyosun ama,benim 4.günden sonra rahatladım ağrılarım geçti duygulanımlarım başladı psikolojik olarak gel gitler,bir gün sabahtan akşama kadar midem bulandı..ama bunlarda muhtemelen ilaçların etkisi,benim belirtim göğüslerimde oluyor,geçen pozitifi görmeden öncede göğüslerim aynen böyle olmuştu,akşam belli saatten sonra şişiyolar sütyen takamıyorum birde aşırı hassaslaşıyor dokunamıyosun özellikle uç bölgesi,bide gece huzursuzluğum vardı,sağa sola dönmekten uyuyamıyorum yanımda kimseyi istemiyorum yatak dar geliyor...göğüsler sabahları hep normale dönüyor korkuyodum belirti yok bişeymi oldu diye,her akşam aynı satte başlıyodu çok ilginçti
tuanacim hayirli olsun canim rabbim gule gule kucaina almayida nasip etsin ins degerin kat kat katlanir ,merak etme bebegin seninle ve seninle olmayada devam edecek allahin izniyle
inşallah cnm darısı seninde başına seninde test günü yaklaştı demi

inşallah hepimizin yüzü gülecek bu yıl
Tebriklerrrrr Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı benimde başıms olsun :))
amin cnm darısı başına olsun..darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah

Sikinti yok gayet iyi bence, ayrica bu zaten 11. gun degeri, genelde doktorlar 12 yi baz aliyorlar diye dusunursek keyfini cikar:)
doğru diyosun inşallah artacak ben inanıyorum buna
tşkr ederim sonunda banada cvp veren biri oldu:)))
cnm test günü ve değer çok önemli değil katlaması önemli diyolar,her bebişin tutunma günü farklı oluyor,ne kadar erken tutunursa değer o kadar yükseliyor tabiki,zaten testi tekrar edeceksin 12.gündede bakarsın
merhaba Tuana çok sevindim:) hayırlısı olsun arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bugün benim de transfer sonrası 7. günüm. bir şey soracağım, hamile olduğuna dair herhangi bir belirti hissetmiş miydin, ben de henüz tık yok da

göğüslerim çok şişiyordu cnm akşamları yatma saatine yakın,birde geceleri huzursuzlanıyorum yatak dar geliyor sıkıntı basıyor,ztn daha adet günüm gelmedi onun belirtisimi ilaçların yan etkisimi yoksa gebelik belirtisimi anlıyamıyosunki..ama göğüsler geçen pozitifi gördüğümdede bana bunu yapmıştı,bence benim belirtim o

teşekkürler [/B]