• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim 2012'de tedaviye başlayacak olan arkadaşlar gelin birbirimize destek olalım

kızlar test sonucum 11.gün 40.8..sanırım hamileyim,salı tekrarlıcaz tabiki umarım katlar,sevinemiyorum üzülemiyorum garip bi duygulanımdayım..nasıl sizce değer kızlar???

merhaba Tuana çok sevindim:) hayırlısı olsun arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bugün benim de transfer sonrası 7. günüm. bir şey soracağım, hamile olduğuna dair herhangi bir belirti hissetmiş miydin, ben de henüz tık yok da:(
teşekkürler [/B]

elbette doğuracaksın cnm
tuanacım senden rica etsem ateşini ölçüp bana yazarmısın..
cnm benim derecem yok ki evde:40::40:birde bugün istanbula geldim yoldaydım cvp atamadım..tahmini söylüyorum 36.8-37 arasıydım:1:hayırdır inşallah???
canımmmm çokkk sevindim iyidüşün iyi olsun hamilesin katlanır o merak etme ne dedim akşam olumlu düşünelim olumlu olsun inan çok mutlu oldum şimdi bişii düşünme ve hamileliğin tadını çıkar tatlım allahım sağlıkla kucağına almaya nasip etsin etsin inşallahh dualarımız sizinle....
inşallah cnm inşallah,hepimize hepimize hepimiz anne olacağız çok istiyorum bunu :nazar:
Amin cnm ..Rabbim gönlüne göre verir inşallahhhhhhh... gerçekten takılma değere bu anın tadını çıkar....bence :52:
Darısı bizlerin başına..rabbim bizlerede göstersinn hamiş olduğumuzu inşallahhhh :49:
inşallah cnm inşallah hep dualarım sizinle inşallah hepimizin bebeklerimizi koklaya koklaya uyuyacağımız günler gelecek:46:

arkadaşlar 10.gün testim 9.54 11.gün ise 9,6 tüp bebek yapan doktorum biyokimyasal gebelik dedi böyle olupta sonradan değişen yükselen oldumu yardım edin lütfen teşekkürler
cnm çok çok geçmiş olsun..beklemekte fayda var,kalp atımınada 6.hafta diyolar,9.haftada duyan arkadaşım var az kalsın bebişini alıyolardı.bakarsın bebişin tutunuverir sana nazlanıyodur belki,biraz daha bekle,allahım yardımcın olsun:18::18:

hamile olan bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum darısı biz sonuç bekleyenlerin başına inşlh benimde dün transferim oldu inşlah bende pozitifi görebilirim öok heyecanlıyım hamile olan arkadaşlar transferden sonraki belirtilerinizi bizimle paylaşırmısınız
inşallah cnm inşallah günler sular seller gibi geçer ,çabucacık güzel haberi verirsiniz..transferden sonra ilk bir kaç gün çok korkuyorsun yatıyosun zaten opunun etkisiyle kasık ağrısı filan devam ediyo bişey anlamıyosun ama,benim 4.günden sonra rahatladım ağrılarım geçti duygulanımlarım başladı psikolojik olarak gel gitler,bir gün sabahtan akşama kadar midem bulandı..ama bunlarda muhtemelen ilaçların etkisi,benim belirtim göğüslerimde oluyor,geçen pozitifi görmeden öncede göğüslerim aynen böyle olmuştu,akşam belli saatten sonra şişiyolar sütyen takamıyorum birde aşırı hassaslaşıyor dokunamıyosun özellikle uç bölgesi,bide gece huzursuzluğum vardı,sağa sola dönmekten uyuyamıyorum yanımda kimseyi istemiyorum yatak dar geliyor...göğüsler sabahları hep normale dönüyor korkuyodum belirti yok bişeymi oldu diye,her akşam aynı satte başlıyodu çok ilginçti:6:
tuanacim hayirli olsun canim rabbim gule gule kucaina almayida nasip etsin ins degerin kat kat katlanir ,merak etme bebegin seninle ve seninle olmayada devam edecek allahin izniyle
inşallah cnm darısı seninde başına seninde test günü yaklaştı demi:nazar::nazar:inşallah hepimizin yüzü gülecek bu yıl
Tebriklerrrrr Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin darısı benimde başıms olsun :))
amin cnm darısı başına olsun..darısı tüm bekleyenlerin başına olsun inşallah:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Sikinti yok gayet iyi bence, ayrica bu zaten 11. gun degeri, genelde doktorlar 12 yi baz aliyorlar diye dusunursek keyfini cikar:)

doğru diyosun inşallah artacak ben inanıyorum buna
tşkr ederim sonunda banada cvp veren biri oldu:)))
cnm test günü ve değer çok önemli değil katlaması önemli diyolar,her bebişin tutunma günü farklı oluyor,ne kadar erken tutunursa değer o kadar yükseliyor tabiki,zaten testi tekrar edeceksin 12.gündede bakarsın
merhaba Tuana çok sevindim:) hayırlısı olsun arkadaşım. Allah kucağına almayı nasip etsin. bugün benim de transfer sonrası 7. günüm. bir şey soracağım, hamile olduğuna dair herhangi bir belirti hissetmiş miydin, ben de henüz tık yok da:(
göğüslerim çok şişiyordu cnm akşamları yatma saatine yakın,birde geceleri huzursuzlanıyorum yatak dar geliyor sıkıntı basıyor,ztn daha adet günüm gelmedi onun belirtisimi ilaçların yan etkisimi yoksa gebelik belirtisimi anlıyamıyosunki..ama göğüsler geçen pozitifi gördüğümdede bana bunu yapmıştı,bence benim belirtim o:emir_bebek::emir_bebek:
teşekkürler [/B]

evet ya burcu nerelerde aynı gün transferimiz olmuştu..oda muhtemelen yarın yaptıracak testi:nazar::nazar::nazar:

evet ya burcu nerede aynı gün oldu bizim transferler,o da muhtemelen yarın baktırır değerine:nazar::nazar::nazar::nazar:hadi bakalım inşallah güzel haberler vermek için girer,listeyide toplar bi güzel:46::46::46:

selam kizlar 20 kasimda 1 senelik evli olacam.24 yasimdayim klomen tedavisi gordum bebisimz olmadi..igne tedavisine ge ecez..nasil oluyor biraz yardimci olurmsnz...suandda yurtdsndyimm optum siziii:16::16::16:

:))) belki kkomik gelicek ama deney yapıyorum şöleki okuduğum yazılarda hamilelerin vücut ısılarının yükseldiğini okumuştum ateş ölçme yöntemindede açıkça anlatılıyor bu bende deney yapıyorum her gün ateşimi ölçüyorum gerçi bende işe yaramaz ağır grip geçiriyorum bundan sonra transfer olucak arkadaşlardanda rica edicem bekleme sürecinde hergün ölçsünler bakalım söylenildiği gibimi tutunmadan sonra ısı yükseliyormu :))))
eğer bu doğruysa belirti arama işkencesine gerek kalmaz dimi ama ay ne zekiyimmmmmm utandım zekamdan:1::1::1::1::1:

:))) belki kkomik gelicek ama deney yapıyorum şöleki okuduğum yazılarda hamilelerin vücut ısılarının yükseldiğini okumuştum ateş ölçme yöntemindede açıkça anlatılıyor bu bende deney yapıyorum her gün ateşimi ölçüyorum gerçi bende işe yaramaz ağır grip geçiriyorum bundan sonra transfer olucak arkadaşlardanda rica edicem bekleme sürecinde hergün ölçsünler bakalım söylenildiği gibimi tutunmadan sonra ısı yükseliyormu :))))
eğer bu doğruysa belirti arama işkencesine gerek kalmaz dimi ama ay ne zekiyimmmmmm utandım zekamdan:1::1::1::1::1:

:1::1::1:benim ateş ölçececiğim olsa seve seve ölçerdim valla:)bi de ben size bişe sorcam yarın yumurta toplamam var ya öyle ağrı sızı oluyor mu ve yanımda götürmem gereken bişe var mı?

:1::1::1:benim ateş ölçececiğim olsa seve seve ölçerdim valla:)bi de ben size bişe sorcam yarın yumurta toplamam var ya öyle ağrı sızı oluyor mu ve yanımda götürmem gereken bişe var mı?

:1::1::1::1:
hayatım yok acı felan zaten uyucaksın o en güzel yanı zaten ben narkoz almayı pek sevdimmm:1::1::1::1:
yanında 1 tane pet bulundur ne olur ne olmaz ayrıca transfere kadar dinlen toparlansın rahim inşallah bol yumoşlu geçer opun
ayrıca uyanırken soracağın şey kaç tane topladınız olucak :1::1::1::1::1::1::1:
kendimden biliyorum ayılana kadar 40 kez sormuşum

:1::1::1::1:
hayatım yok acı felan zaten uyucaksın o en güzel yanı zaten ben narkoz almayı pek sevdimmm:1::1::1::1:
yanında 1 tane pet bulundur ne olur ne olmaz ayrıca transfere kadar dinlen toparlansın rahim inşallah bol yumoşlu geçer opun
ayrıca uyanırken soracağın şey kaç tane topladınız olucak :1::1::1::1::1::1::1:
kendimden biliyorum ayılana kadar 40 kez sormuşum

saol cnm:)bence de aynen öyle olcak doktora bile her gittiğimde kaç yumurta olmus diyorum en sondan bi önceki gittiğimde 12 13 taneydi son gittiğimde soramadım:)rahim kalınlığını sordum 8mm dedi büyüklüğünü sordum 19.7 dedi sustum kaç tane var diyemedim bıktırmıyım diye:)))yani böyle çıkışta bi karın ağrısı filan yok mu ben hep merkezden kıvrana kıvrana çıkan kızlar görüyorum bunlar opudan çıktılar heralde diyom

zeki kadın seni:54::54::54:haklısın bende duymuştum vicıt ısısının yükseldiğini...hatta transfer sonrası sıcak basmalarım oldu ,5 gün duş almadım ben:27::27:6.gün yaptım duş,aha bide bugün:37::37:duştan sonra rahatlıyo insan sıcak basması filan kalmıyo:52::52::52::52::52::52:

saol cnm:)bence de aynen öyle olcak doktora bile her gittiğimde kaç yumurta olmus diyorum en sondan bi önceki gittiğimde 12 13 taneydi son gittiğimde soramadım:)rahim kalınlığını sordum 8mm dedi büyüklüğünü sordum 19.7 dedi sustum kaç tane var diyemedim bıktırmıyım diye:)))yani böyle çıkışta bi karın ağrısı filan yok mu ben hep merkezden kıvrana kıvrana çıkan kızlar görüyorum bunlar opudan çıktılar heralde diyom

yok kızzzzzzzzz oğle kıvranma felan ben 6 kez geççirdim opu gayette rahat zaten ağrı kesici veriyorlar korma sakın rahat ol inşallah son opun olur bebeğini kucağına alırsın aminnnnnnnnnnnnnnn

zeki kadın seni:54::54::54:haklısın bende duymuştum vicıt ısısının yükseldiğini...hatta transfer sonrası sıcak basmalarım oldu ,5 gün duş almadım ben:27::27:6.gün yaptım duş,aha bide bugün:37::37:duştan sonra rahatlıyo insan sıcak basması filan kalmıyo:52::52::52::52::52::52:

:1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bende 4.gündeyim grip bi yandan bi yanıyom bi donuyom napcamı şaşırdım yıkanasım var ama eşim izin vermedi bu kadar gribe dayanamamışlardır yıkanem diyom yok olmaz yarın yap diyo :((

bende 4.gündeyim grip bi yandan bi yanıyom bi donuyom napcamı şaşırdım yıkanasım var ama eşim izin vermedi bu kadar gribe dayanamamışlardır yıkanem diyom yok olmaz yarın yap diyo :((
aslında gribinin azalması lazım o dediğin bi donma bi yanma olayını transferden sonraki günlerde bende yaşadım grip değildim...bekle bekle biraz daha sabret ilk 5 gün önemliymiş,hem almayıp almayıp duş alınca insan yeni bişey keşfetmiş gibi seviniyo,cildin nefes aldığını hissediosun resmen:21::21::21:

bence sen bugün sadece saçını yıka(o bile rahatlatır insanı) sonra 2 gün daha sabret.

aslında gribinin azalması lazım o dediğin bi donma bi yanma olayını transferden sonraki günlerde bende yaşadım grip değildim...bekle bekle biraz daha sabret ilk 5 gün önemliymiş,hem almayıp almayıp duş alınca insan yeni bişey keşfetmiş gibi seviniyo,cildin nefes aldığını hissediosun resmen:21::21::21:

daha önceleri hep 1 hafta beklemiştim ama şu grip mahvetti yıkansam mikrop temizlencek gibi hissediyorum
rabbin susuzda bırakmasın bizi yıkanamamak çok kötüüüüüüüüüüüüüüüü

kızlar dün doktora gittim yumurtalarım büyümüş 19.7 ye ulaşanlar olmuş yarın yumoşlar toplanıyo:)
cnm hayırlı uğurlu olsun çile dönemin bitiyor işte opu ile artık heyecan ve merak döneminine giriyosun:52::52::52::52:sen merak etme tedavinin en güzel kısmı opu kısmı anesteziyle hiç bişey duymuyosun,sonra bir kaç gün adet sancısı şeklinde oluyor sadece..düşünsene yarın bebişlerin döllenecekler:46::46::46:kim duyar acısını

Back
X