- 26 Ağustos 2015
- 2.713
- 1.651
- 133
Benim de dondurulacak sonra transfer olacak bakalım.. İsoanyaya neden gidiyo balım?Dondurulup ispanyaya gidecek dönünce transfer![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de dondurulacak sonra transfer olacak bakalım.. İsoanyaya neden gidiyo balım?Dondurulup ispanyaya gidecek dönünce transfer![]()
Benim de dondurulacak sonra transfer olacak bakalım.. İsoanyaya neden gidiyo balım?
Maşallah balımm. Allah sağlıkla önce keseyi sonra pıt pıt kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah.. İnşallah bizlerde sağlıkla tez vakitte görürüz pozitifleri.. Sizin problem neydi canımcım?Kizlar ben hamileyim :) 12 ekimde 5 gun dondurulmus embriyo transfer edildi. 4 gun sonra idrar testi yaptim hafif silik cikti. 7 gune kadar idrar testi yaptim hep silik cikiyordu. 7 gun kan tahlili yaptirdim degerim 90 cikti, 11 gun 315.3 cikti. Doktorum degerler iyi dedi. 2 hafta sonra gel keseye bakicagiz dedi. Simdi 1 hafta kaldi keseyi gormemize.Insallah sag salim kazasiz belasiz goruruz keseyi. Ilk denememdi. Benim de 4 gun kasik agrilarim oldu, hatta 6-7 gunller siddetli agrilarim oldu ama 5 dakika surdu. Simdilik hafif bel agrilarim var, arada kasiklarda batma oluyor. Crinone jel, Estrofem,Elevit ve Aspirin kullaniyorum. Rabbim yuzumuzu guldursun. Amin.
Sıkı sıkıya tutunsun bebişlerin inşallah balım.. Kaçıncı gün ebriyosu ve kaliteleri nasıl? Bizimkilerde dondurulacak istenilen kalitede olursa inşallah. Bugün daha 2.iğnemi vurdum bu yolun başındayımSelam kızlarr benimde yumurtalar toplandı donduruldu adet olmayı bekliyorum transfer için
Hiç problemimiz yoktu. Ama olmadı. Bir düşük oldu 1 yıl önce. Sonra tüp bebek düşündük. Çok zor bir dönem. Şimdi hamile olduğuma bile inanamıyorum. Yürekten sevinemiyorum. Çok korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin İnşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Amin İnşallah. Pazartesi doktorda randevum var. Ben Bahceci tüp bebek merkezinde yaptım. Çok güzel doktorları var.Maşallah balımm. Allah sağlıkla önce keseyi sonra pıt pıt kalp sesini duymayı nasip etsin inşallah.. İnşallah bizlerde sağlıkla tez vakitte görürüz pozitifleri.. Sizin problem neydi canımcım?
Herşey güzel olacak inşallah canım. Sağlıcakla al kucağına bebişini... Güzel haberler bizlere de buradan.Hiç problemimiz yoktu. Ama olmadı. Bir düşük oldu 1 yıl önce. Sonra tüp bebek düşündük. Çok zor bir dönem. Şimdi hamile olduğuma bile inanamıyorum. Yürekten sevinemiyorum. Çok korkuyorum. Rabbim hayırlısını versin İnşallah. Darısı tüm isteyenlerin başına. Amin İnşallah. Pazartesi doktorda randevum var. Ben Bahceci tüp bebek merkezinde yaptım. Çok güzel doktorları var.
Çok teşekkür ederim. Sizler için dua ediyorum.Herşey güzel olacak inşallah canım. Sağlıcakla al kucağına bebişini... Güzel haberler bizlere de buradan.
Saolasın canım Allah razı olsun..Çok teşekkür ederim. Sizler için dua ediyorum.
Canim benim korkma tutunma kanamasi da ola bilir. tutnma kanamasi 1-2 gun sure bilir.Sancin varmi?Selam kızlar. Ben geçen hafta salı günü transfer oldum. 5. gün embriyosuydu. Dün kanamam oldu. Bugün de devam etti. Adet kanamasına benziyor. Doktor olumsuz bir duruma benziyor dedi kan testi yaptı. Test değerim 7. gün olmasına rağmen b-hcg 19 çıktı. Sizce bu duruma rağmen bebeğim bana tutunur mu? Benzer bir durumu daha önce yaşayan var mı? Çok endişeleniyorum
Evet canım. Bildiğin adet döngüsü semptomları. Umutlanmak istemiyorum ama ne bilim bi karmaşanın içindeyim.Canim benim korkma tutunma kanamasi da ola bilir. tutnma kanamasi 1-2 gun sure bilir.Sancin varmi?
bende de vardi.7-8 gunler cok siddetliydi.7gun aksam kahve akintim oldu. 8 gun de oyle sonra bitti. ama adet sancisina benzer sancilar hala var.Evet canım. Bildiğin adet döngüsü semptomları. Umutlanmak istemiyorum ama ne bilim bi karmaşanın içindeyim.
doktor ne soyledi?bende de vardi.7-8 gunler cok siddetliydi.7gun aksam kahve akintim oldu. 8 gun de oyle sonra bitti. ama adet sancisina benzer sancilar hala var.