Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
takvime baktım da 13 ekim tahmini erkek diyor bana. ya senin ?Merhaba inşallah ben de sana katırım.![]()
maşallah minnoşaMerhaba![]()
Yok bakmadım canım bakayım hemençin takvimine baktın mı haa birde rus takvimi var cinsiyet için.Sevilayerdogan
maşallah paşaya o zaman :) benim de erkek diyorErkek diyor canım![]()
Benim 2 trasferim oldu ama merakla bekliyorum aceba 2sidemi erkek okacakmaşallah paşaya o zaman :) benim de erkek diyor
ayy hadi inşallah biri kız biri erkek olur cnm şaka bir yana sağlıklı olsun da hayırlısı inşallah.Benim 2 trasferim oldu ama merakla bekliyorum aceba 2sidemi erkek okacak![]()
Tabi canım o başta istediğimiz bir şey zaten eşim çok kız isyiyor bugün diyorki biz kız istiyoruz kesin 2side erkek olacak kızım olmayacak diyr üzülüyorayy hadi inşallah biri kız biri erkek olur cnm şaka bir yana sağlıklı olsun da hayırlısı inşallah.
Tabi canım o başta istediğimiz bir şey zaten eşim çok kız isyiyor bugün diyorki biz kız istiyoruz kesin 2side erkek olacak kızım olmayacak diyr üzülüyorikiz olursa sen bidaha da doğurman diyo yarım saat güldüm valla
Merhaba canımMerhaba kızlar![]()
hoşgeldin cnmMerhaba kızlar![]()
Hoşbuldum canımhoşgeldin cnm![]()
Ben bu ay gebe kalmayı planlıyorum henüz takvime bakmadımtakvime baktım da 13 ekim tahmini erkek diyor bana. ya senin ?
2.haftadan gebelik tespitiniz nasıl olabildi.Merhaba![]()