Aşılama ekim ayi asilama yaptiranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

mutluannne123456789

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2019
290
443
53
slm kizlar ekim ayi asilama yaptircaklar gelin hep beraber birbirimize destek olalim bildiklerimizi birbirimize anlatarak yasayalim. her gun igne yapiyorum bugun 3. gunum pazartesi gunu kontrole doktora gidicem bakalim beni neler bekliyoe cok heycanliyim

slm kizlar ekim ayi asilama yaptircaklar gelin hep beraber birbirimize destek olalim bildiklerimizi birbirimize anlatarak yasayalim. her gun igne yapiyorum bugun 3. gunum pazartesi gunu kontrole doktora gidicem bakalim beni neler bekliyoe cok heycanliyim
Bende canım bugün yaptırdım aşılamayi saat 11 de progestan verdi ilac olarak günde 2 kez kullanicam bakalım 14 gün nasıl gececek hayırlısı 😊

Bende canım bugün yaptırdım aşılamayi saat 11 de progestan verdi ilac olarak günde 2 kez kullanicam bakalım 14 gün nasıl gececek hayırlısı 😊
[/QUO
hayırlı haberlerini bekliyorum canm benm daha aşılama yapılması icin vaktim var yumurtalarım daha büyümediler hala iğne kullanıyorum inşallah allahım hepimizin hakkına hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah 🙏

Slm kızlar Benimde hala yumurtalar büyüyor aşılama hala yapılmadı yumurtalarım geç büyüdü zaman biraz uzadı ama büyük bir ihtimalle haftaya aşılama gerçekleşir

Back
X