Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canim bende ilk dün basladim kloemn ve estrofem beraberHerkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Inşallah güzel sonuçlar alırsın bende glukofeni birlikte içiyorumMerhana
Merhaba canim bende ilk dün basladim kloemn ve estrofem beraber
Geçen ay konuşmuştuk canım benimde ikinci ayım fermara kullandım bu sefer dün çatlama iğnesi oldum hakkımızda hayırlısı olsun bakalımHerkese merhaba klomendeki 2. Ayım inşallah bu ay hamile kalabiliriz. Başka var mı bu ay başlayan birlikte bekleyelim ❤
Ins canim hayirlisiylaInşallah güzel sonuçlar alırsın bende glukofeni birlikte içiyorum
Klomenden sonra iğne mecburi mi kendiliğinden da çatlayabiliyor muGeçen ay konuşmuştuk canım benimde ikinci ayım fermara kullandım bu sefer dün çatlama iğnesi oldum hakkımızda hayırlısı olsun bakalım![]()
Evet kuzum hatırladım seni inşallah bu ay hayırlı haberler veriririz birbirimizeGeçen ay konuşmuştuk canım benimde ikinci ayım fermara kullandım bu sefer dün çatlama iğnesi oldum hakkımızda hayırlısı olsun bakalım![]()
Onu doktor belirliyor bazı kadınların yumurtası kendiliğinden çatladığı için vermiyormuş bana verdiKlomenden sonra iğne mecburi mi kendiliğinden da çatlayabiliyor mu
Hoşgeldin canım inşallah hayırlı haberler alırsın doktora ve zaman gideceksin kaç mm olmuş öğrenmen lazım hangi tarafta yumurtam diye de sormalısınMerhaba bende sizinle beklemek istiyorum benim ilk ayım klomenle. Pcosluyum doktor çatlatma iğnesi kullanmıycaz bu ay belki kendiliğinden çatlar dedi bugün son günü ilacın inşallah hepimiz için hayırlı olur bu ay.
İlacı verdikten sonra direk tarih verdi değerlendir diye ayın 17sinde de kontrole çağırdı sanırım o gün yumurtalıklar ne durumda ona bakıcak 3 ay ovulasyon testi kullandım hiç pik göremedim doktora takip ettirmek için gittim hiç büyüme olmadığını söyledi direk klomene başlattı ama iğne denemiycez bu ay dedi o kafamı karıştırdı biraz kendi kendine çatlar mı hiç bilmiyorumHoşgeldin canım inşallah hayırlı haberler alırsın doktora ve zaman gideceksin kaç mm olmuş öğrenmen lazım hangi tarafta yumurtam diye de sormalısın
Doktoruna güven canım aynen adet bitiminde değerlendirmek çok önemli birden büyümüste olabilir. Benim dün adetim bitti bugün o kadar akintim var ki sanki içimden su akıyor akşam değerlendirmeyi düşünüyorum belki erken yumurtladımİlacı verdikten sonra direk tarih verdi değerlendir diye ayın 17sinde de kontrole çağırdı sanırım o gün yumurtalıklar ne durumda ona bakıcak 3 ay ovulasyon testi kullandım hiç pik göremedim doktora takip ettirmek için gittim hiç büyüme olmadığını söyledi direk klomene başlattı ama iğne denemiycez bu ay dedi o kafamı karıştırdı biraz kendi kendine çatlar mı hiç bilmiyorum
Hayır canım yasak değil değerlendirin geçen ay bana da öyle dedi ilaç bitti 2 gün sonra kontrole gittiğimde daha büyümemiş 2 gün daha bekle gel dedi tekrar gittim 21 mm olmuştu yani doktorlar ayarlıyor onuArkadaslar birde bana adetin 4. Gununde baslatti 9. Gün bitecek ilac ama kontrole 12. Gunde çağırdı o arada ilişki yasak falan degil degil mi
Merhaba bana doktorum 13. ve 15. gün ilişki dedi birer gün öncesinde yasak onun dışında serbest dedi 16. günde kontrole çağırdıArkadaslar birde bana adetin 4. Gununde baslatti 9. Gün bitecek ilac ama kontrole 12. Gunde çağırdı o arada ilişki yasak falan degil degil mi
Benimde dün bitti adetim bugünde son ilacımı içicem şiddetli kasık ve bel ağrım var ve aşırı huzursuzluk yaptı o da ilaçtan herhalde diye düşünüyorumDoktoruna güven canım aynen adet bitiminde değerlendirmek çok önemli birden büyümüste olabilir. Benim dün adetim bitti bugün o kadar akintim var ki sanki içimden su akıyor akşam değerlendirmeyi düşünüyorum belki erken yumurtladım
Öncesinde neden yasak acaba benim ki bi uyari yapmadi bu konuda ama olaki 11. Günde catlar yumurta degerlendirmezsekte soktora 12. Gün gidecegim geç kalmis olurum diye düşünüyorumMerhaba bana doktorum 13. ve 15. gün ilişki dedi birer gün öncesinde yasak onun dışında serbest dedi 16. günde kontrole çağırdı
Tamam canim sağol olsa zaten yasak derdi galibaHayır canım yasak değil değerlendirin geçen ay bana da öyle dedi ilaç bitti 2 gün sonra kontrole gittiğimde daha büyümemiş 2 gün daha bekle gel dedi tekrar gittim 21 mm olmuştu yani doktorlar ayarlıyor onu
Birer gün arayla olsun diye dedi sanırım sperm kalitesi açısından diye düşünüyorum bencede gitmeden önceki günü değerlendirin zaten sonra gün vericektir size doktorÖncesinde neden yasak acaba benim ki bi uyari yapmadi bu konuda ama olaki 11. Günde catlar yumurta degerlendirmezsekte soktora 12. Gün gidecegim geç kalmis olurum diye düşünüyorum