Iyiyim canim bulantilar azalmaya basladi bundan sonrasi iyi olur ins senin nasil gidiyorNasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyiyim canim bulantilar azalmaya basladi bundan sonrasi iyi olur ins senin nasil gidiyorNasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Inşallah :) benim bel ağrısı dışında bir problem yok çok şükür haftaya perşembe cinsiyet öğrenmeye gitcez inşallahIyiyim canim bulantilar azalmaya basladi bundan sonrasi iyi olur ins senin nasil gidiyor
Daha öğrenemediniz mi siz bende haftaya sali gidecem bakariz belki gösterir dedi doktorInşallah :) benim bel ağrısı dışında bir problem yok çok şükür haftaya perşembe cinsiyet öğrenmeye gitcez inşallah![]()
Ayda 1 gidiyoruz en son 12 haftalıkti doktor çok erken birşey diyemem dedi haftaya 17 ye girmiş olacağız inşallah öğrenirizDaha öğrenemediniz mi siz bende haftaya sali gidecem bakariz belki gösterir dedi doktor![]()
InsAllah canim hadi hayırlı haberlerAyda 1 gidiyoruz en son 12 haftalıkti doktor çok erken birşey diyemem dedi haftaya 17 ye girmiş olacağız inşallah öğreniriz![]()
Canım ne yaptın cinsiyet belli mi bizim oğlumuz olacak Allahın izniyleInsAllah canim hadi hayırlı haberler![]()
Masallah canim gözün aydınCanım ne yaptın cinsiyet belli mi bizim oğlumuz olacak Allahın izniyle![]()
Belirsizlik hiç bilmemekten daha zorMasallah canim gözün aydınbana 2 doktor da büyük ihtimal kız gibi dediler ama net demediler o yüzden bekliyorum bir daha ki kontrolü
![]()
Öyle tabi canim saglikli olsunlar da gönlümüzde kiz var ama Rabbim ne verirseBelirsizlik hiç bilmemekten daha zorolsun sağlıklı olsunlar da
Rabbim gönlünüze göre versinÖyle tabi canim saglikli olsunlar da gönlümüzde kiz var ama Rabbim ne verirse![]()
InsAllah canim hepimizinR
Rabbim gönlünüze göre versin![]()
Nasılsın:)
Daha önceden baya konuşmuştuk bian aklıma geldiniz eskileri zaman ne çabuk geçmiş iyiyim asıl sen nasılsın az kalmış inşallah sağlıcakla kucağına alırsınNasılsın:)
Zaman çok hızlı gerçekten:) çok şükür iyiyim sende ne var ne yokDaha önceden baya konuşmuştuk bian aklıma geldiniz eskileri zaman ne çabuk geçmiş iyiyim asıl sen nasılsın az kalmış inşallah sağlıcakla kucağına alırsın![]()
Ben hala devam ediyorum sürece inşallah Bi gün güzel haberler yazarım sanaZaman çok hızlı gerçekten:) çok şükür iyiyim sende ne var ne yok![]()
InşallahBen hala devam ediyorum sürece inşallah Bi gün güzel haberler yazarım sana![]()