Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerde yaptırdınız tüp bebeğiSelam kızlar bugun benim transfer 5. Günüm
Sizler 5. Günde hangi belirtileri yaşadınız?
Benim suanda bir tek bel agrım var oda arada Baska da bir belirti bısey yok
Ya siz nerede yaptırdınızNerde yaptırdınız tüp bebeği
AA sizinle pes peseyız cok guzelBenim de 6. Günüm adetsancısına benzer şeyleri geliyor arada bel ağrısı uzanmaktan oluyor bakalım ne olacak belirtimi ilaç etksi mi![]()
5. Gün embriyosu çift trasnfer oldum dondurulmuş bende ankaradaym sizin nasıl ilk deneme miAA sizinle pes peseyız cok guzel
Kacıncı gün embriyosu kactane transfer oldu
5. Gün embriyosu çift trasnfer oldum dondurulmuş bende ankaradaym sizin nasıl ilk deneme mi
Bende ankarada duruyorum ama daha yaptırmadım yeni başlıcam salı günü gedicem inşallh doktoraYa siz nerede yaptırdınız
Malesef ilk değil 4. İnşallah sizin hemen olur rabbim bizim kadar uğraştırmazBenimde 5.gün 2 transfer oldu benimde
Evet Sizin peki ilkmi
Hangi hastanede yaptırdınızAnkara da yaptırdım
Sorun neydi canm sızın ınsallah rabım bir an evvel kucagını doldurur senin ıcın dua edecemMalesef ilk değil 4. İnşallah sizin hemen olur rabbim bizim kadar uğraştırmaz![]()
Hrs hastanesi canm sen hangisinde yaptırcanHangi hastanede yaptırdınız
Hayırlısı olsun ınsallah kucagını Bi anevvel dolar sizdeki sorun neydi benim tupler le alakalı 15 gun ıcınde bu asmaya geldik biz cabuk ilerlediBen özel bi kliniğe gidecem bakalım bülent ruso doktorun adı kızılayda
Benımde hrs doktorun özel mi ??Hrs hastanesi canm sen hangisinde yaptırcan
Hayırlısı olsun ınsallah kucagını Bi anevvel dolar sizdeki sorun neydi benim tupler le alakalı 15 gun ıcınde bu asmaya geldik biz cabuk ilerledi
Ayyyy inşallh benm işlemlerde bian önce başlar biter çok sabırsızlanıyorum benm herşey normal bi yumurtalık tembelliğim varHayırlısı olsun ınsallah kucagını Bi anevvel dolar sizdeki sorun neydi benim tupler le alakalı 15 gun ıcınde bu asmaya geldik biz cabuk ilerledi
Cemil hocaBenımde hrs doktorun özel mi ??
Insallah olur canım.. Vardır herseyı bir zamanıBenımde tüplerim kapalı canım başka sorun yok ama olmadı