• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ekim ayında opu olup transfer olacaklar

Bana da çarşamba dediler 1,3 ilerlerse 4.5 günlerindeymiş arama
Ben sormadım o kadar heyecanlıyım ki birinci de çok üzüldüm 1 yumurta aynı gün boş çıkınca heyecanla tel başında bekledim sadece çarşamba ararız dedi döllenmeye yanıt vermiş gibi bişey söyledi ama çok heyecanlıyım

Merhaba sevgili arkadaşlar opu oldum bugün 4 yumurta merak ediyorum 4 yumurta alınıp transfer olan var mı
Benden 4 cikti 3 tanesi döllendi 1. Taze transfer 3. Gün arayıp 3. Gün transferi olucak dedi 2. 4 ay sonra dondurulmuş embriyo oldu 6. Gün 3bb dediler ama çözüp 4bb olmuş ikiside negatif 3. 5ab var

Çok geçmiş olsun neden tutmadıgını doktor araştırdı mı
Yani bir sorun yok dedi ama neden tutmaz ne test yapıyorum be başka birsey ya gerçekten maddi olafak yıprandım ya hani deseler şunu yap bunu yap diye aklımda ya bagisiklik yada rahimde ilgili sıkıntı var acaba kac yılda hsg yenileniyor

Yani bir sorun yok dedi ama neden tutmaz ne test yapıyorum be başka birsey ya gerçekten maddi olafak yıprandım ya hani deseler şunu yap bunu yap diye aklımda ya bagisiklik yada rahimde ilgili sıkıntı var acaba kac yılda hsg yenileniyor
Benden rahim filmi de istenmedi o yüzden bilmiyorum hangi hastane

Back
X