💞EKİM-KASIM-ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR💞

Tamam canım teşekkürler ❤️ şimdiden almayım yine başlarım ilk günden yapmaya 🤣🤣🤣 alacak olursam burdan alıyım 🌸
erkenden yaparım dersen 9-10. Günlerde elinde olacak şekilde sipariş edersin 😅 bir de çok hızlı sonuç verse de kuruma çizgisi çıkartıyor canım 15 dkdan sonra dikkate alma. Varsa zaten 1 dk gibi kısa bir sürede çıkıp 5-10dkya oturuyor iyice renk 😊

erkenden yaparım dersen 9-10. Günlerde elinde olacak şekilde sipariş edersin 😅 bir de çok hızlı sonuç verse de kuruma çizgisi çıkartıyor canım 15 dkdan sonra dikkate alma. Varsa zaten 1 dk gibi kısa bir sürede çıkıp 5-10dkya oturuyor iyice renk 😊
Ayy çok iyiymiş valla oldukça hassas demek kii canım 🤩
Almam diyorum da bakma dayanamayıp sipariş ederim kesin 🤣🤣🤣 ama sabredip 10. Güne ayarlayım en iyisi yoksa hem psikolojim hem bütçem bozuluyor 🤣

Almam diyorum da bakma dayanamayıp sipariş ederim kesin 🤣🤣🤣 ama sabredip 10. Güne ayarlayım en iyisi yoksa hem psikolojim hem bütçem bozuluyor 🤣
Alma alma valla ben almıcam artık hiç test ya karar aldım cidden bak

Ben de almayıp kendimi tutmuştum ama yumurtlamadan sonra dayanamadım sipariş etmiştim sayesinde erkenden öğrendim iyi ki sipariş etmişim dedim 😂

Alma alma valla ben almıcam artık hiç test ya karar aldım cidden bak
Kız bende geçen ay çok stres oldum o yüzden almıcam diyorum ama test yapan kızlarımızı görünce bana birşeyler oluyor test yapasım geliyor 🤣🤣 10.güne kadar bari sabrediyim 🤣 geçen sefer 5.gün başladıydım aklımı peynir ekmekle yemişim 🤣🤣🤣

Back
X