- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #11.541
Tamam canım teşekkürlerEvet canım bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım teşekkürlerEvet canım bu
Canım onu hiç bilmiyorum hiç kullanmadım çünküBekleyeyim bikaç gün. Peki tarlusalı bırakınca kaç günde regl başlar
İnşallah ya kuzum off ben kocamı özledim onsuzlıktan hasta oldum gördün mü![]()
Ben göremedimB bernaad @blrr @edahandro
İlk yaptığımda fotoda efekli görünen gibi görünüyodu gözümle, şimdi biraz belirginleşti gözümle görüyorum rahat ama fotoda anca bu kadar hahaha. Yine negatiftir kesin buncacık şey ama işte..
Bence deyaa kıyamamm ne zaman dönüyorsun bu özlemle döndüğün ay bebişin olur bence
![]()
19 Ekim dönüş ya 25 i adet zatenyaa kıyamamm ne zaman dönüyorsun bu özlemle döndüğün ay bebişin olur bence
![]()
erkenden yaparım dersen 9-10. Günlerde elinde olacak şekilde sipariş edersinTamam canım teşekkürlerşimdiden almayım yine başlarım ilk günden yapmaya
alacak olursam burdan alıyım
![]()
olsun yumurtlamaya kadar özleminiz geçmez zaten19 Ekim dönüş ya 25 i adet zaten![]()
Aaaa valla adete 6 gün kala hamile kalmışım ayoool diye gelirmiş öbür ay :))))olsun yumurtlamaya kadar özleminiz geçmez zatenhemencik adet olacakmışın
![]()
Aynen valla bakalım bu kadar ara bence işe yaramalıolsun yumurtlamaya kadar özleminiz geçmez zatenhemencik adet olacakmışın
![]()
Ay inşallah ağzından bal damlıyor ballAaaa valla adete 6 gün kala hamile kalmışım ayoool diye gelirmiş öbür ay :))))
Ayy çok iyiymiş valla oldukça hassas demek kii canımerkenden yaparım dersen 9-10. Günlerde elinde olacak şekilde sipariş edersinbir de çok hızlı sonuç verse de kuruma çizgisi çıkartıyor canım 15 dkdan sonra dikkate alma. Varsa zaten 1 dk gibi kısa bir sürede çıkıp 5-10dkya oturuyor iyice renk
![]()
Yarar yarar merak etmeAynen valla bakalım bu kadar ara bence işe yaramalı![]()
Alma alma valla ben almıcam artık hiç test ya karar aldım cidden bakAyy çok iyiymiş valla oldukça hassas demek kii canım
Almam diyorum da bakma dayanamayıp sipariş ederim kesinama sabredip 10. Güne ayarlayım en iyisi yoksa hem psikolojim hem bütçem bozuluyor
![]()
Vallahi haa beklerimAaaa valla adete 6 gün kala hamile kalmışım ayoool diye gelirmiş öbür ay :))))
Ben de almayıp kendimi tutmuştum ama yumurtlamadan sonra dayanamadım sipariş etmiştim sayesinde erkenden öğrendim iyi ki sipariş etmişim dedimAyy çok iyiymiş valla oldukça hassas demek kii canım
Almam diyorum da bakma dayanamayıp sipariş ederim kesinama sabredip 10. Güne ayarlayım en iyisi yoksa hem psikolojim hem bütçem bozuluyor
![]()
Kız bende geçen ay çok stres oldum o yüzden almıcam diyorum ama test yapan kızlarımızı görünce bana birşeyler oluyor test yapasım geliyorAlma alma valla ben almıcam artık hiç test ya karar aldım cidden bak
20 sine kadar sana 24 üne kadar bana test yapmak yasak kuzumBende yaaa o kadar param çöp olduBu ay almıcam son 2 güne kadar diyorum ama mümkün mü orası tartışılır
![]()
Üf bu ben olur gibi yaBen de almayıp kendimi tutmuştum ama yumurtlamadan sonra dayanamadım sipariş etmiştim sayesinde erkenden öğrendim iyi ki sipariş etmişim dedim![]()