- 12 Ocak 2014
- 4.610
- 4.688
- 333
- Konu Sahibi Zumruduanka96
- #11.561
Sağol kuzum 23 ekimden önce test yapmayacağım bu ayHepsiburada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin canım mavi testlerden, çoğumuz erkenden o test sayesinde öğrendik

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol kuzum 23 ekimden önce test yapmayacağım bu ayHepsiburada epedy satıcısından freely kaset test alabilirsin canım mavi testlerden, çoğumuz erkenden o test sayesinde öğrendik
Az kalmış kuzum Allah kavuştursun19 Ekim dönüş ya 25 i adet zaten![]()
20 sine kadar sana 24 üne kadar bana test yapmak yasak kuzum![]()
Aay fiyatı düşmüş bende stoklayımBu mu canım ucuzmuş da valla
Aay fiyatı düşmüş bende stoklayım![]()
Ama ben ovü testini yapmayı daha çok seviyorum ya gebelik yerine, her türlü çizgi çıkıyor ya insan sürekli umutlanıyoriyi denk geldi o zaman sana
inşallah ben sipariş ederken yükselmez şimdi sipariş edersem yumurtlamadan gebelik yapmaya başlarım gibi
![]()
Amiin canım benim çok teşekkürleer, senden de inşallah guzel haberi aliriizÜf bu ben olur gibi yaayyyyy inşallah bende öyle derim yaa
Sende bebişine sağlıcakla kavuşursun inşallah canımm![]()
Onu da alırsın canım, kullanmazsin bunda çıkarsa kapaklı testi yaparsın hemenSağol kuzum 23 ekimden önce test yapmayacağım bu aykendimi tutacağım bakalım olursa bu kasetten alırım eşe sürpriz için şu ucu kapanan testler daha çok hoşuma gidiyor da olursa kan tahlili ile yaparız
![]()
AY ben hiç sevmiyorum ya şu sıvı alımı olayı yüzündenAma ben ovü testini yapmayı daha çok seviyorum ya gebelik yerine, her türlü çizgi çıkıyor ya insan sürekli umutlanıyor![]()
İnşallah canımmAmiin canım benim çok teşekkürleer, senden de inşallah guzel haberi aliriiz![]()
Olsun zaten bebeğimBencede olmalı zaten![]()
Geçmiş olsun canımmm çabucak iyileşKuzum çok fena hastayım yatak döşek yatıyorum valla nefes alamıyorum fena grıbe yakalandım![]()
Merhaba son durumun nedirKızlar, durumu benim gibi olanlar olabilir diye anlatmak istedim. Konu : ilaçsız tüp bebek tedavisi (doğal siklus transferi)
amh düşüklüğü var bende (0,06 değerim), bu yıl 2 kez tüp bebek tedavisi gördüm başarısızdı. Amh düşük olduğunda çok az yumurtamız oluyor. Benim her döngümde 3-4 yumurtam oluyor ama, düzenli regl de oluyorum. Bu haftasonu başka bir doktora gittim ve bana doğal siklus transferi önerdi, yani ilaçsız tüp bebek tedavisi. Hiç bilmiyordum bu opsiyonu. Şimdi araştırıyorum da aşırı mantıklı geldi. Yani şöyle ki düşük amh ya da pkos farketmez, düzenli regl oluyorsanız yumurtanız büyüyor ve çatlıyor demek. Doğal siklusta bu büyümeyi takip ediyor doktor ve zaten adet düzenli olduğunda ne zaman çatlayacağı da belli aslında aşağı yukarı, istenilen büyüklüğe ulaştığında ve çatlama yaklaştığında yumurta toplaması yapıyor. Yani tüp bebekteki gibi ilaçlı iğneli yumurta büyütme süreci yok. Tamamen doğal kendi bünyenizde o yumurta büyüyor. Ve doktorun söylediğine göre bu şekilde doğal büyüyen yumurta ilaçla büyütülen yumurtalara göre çok daha sağlıklı oluyor, döllenmesi ve tutunması daha büyük ihtimal oluyor - eğer tabi toplanan yumurta boş çıkmazsa. Burada yani yumurta kalitesi devreye giriyor. Ben bu ay başında prp yaptırmıştım, beslenme takviye herşeye dikkat ediyorum. Yani umarım kaliteyi arttırmayı başarmışımdır.
Neyse yumurta toplandı, ve boş çıkmadı diyelim, o gün dölleniyor hemen laboratuar ortamında. Ve ilaçlı bir tedavi görülmediğinden eğer rahim kalınlığı vs de uygun ise ve embriyo da 5. güne ulaşırsa hemen transfer de edilebiliyor. Rahim hazır değilse donduruluyor.
Benim gibi bu yöntemden haberi olmayan ve tüp bebek tedavisinden çekinen varsa araştırabilir, doktoruna danışabilir. Ben kaç doktora gittim hiçbiri bana bu yöntemden bahsetmemişti. Bu ay deneyeceğim, takip edeceğiz bakalım. 2 yumurtam varmış zaten bu ay inşallah büyür kocaman olur kuzucuklarım :))
Off o bende de var yaAY ben hiç sevmiyorum ya şu sıvı alımı olayı yüzündensürekli su kahve falan içesim geliyor o 2 saatte
İnşallah gebelik çizgileri de görelim canım![]()
Allah sabır versin bizeOff o bende de var yasürekli canım bişi istiyor
Ya Allahini seversen kuzum 2 keyfimiz var. Biri test yapmak ikincisi test yorumlamak. Ne demek almicam al stokla 9. Gun yapmaya baslicazKız bende geçen ay çok stres oldum o yüzden almıcam diyorum ama test yapan kızlarımızı görünce bana birşeyler oluyor test yapasım geliyor10.güne kadar bari sabrediyim
geçen sefer 5.gün başladıydım aklımı peynir ekmekle yemişim
![]()
Dayanabilirsen dayan ali cabbar20 sine kadar sana 24 üne kadar bana test yapmak yasak kuzum![]()
Geçmiş olsun bebeğim aynı durum bende de var dökülüyorum resmen tat koku yok sinüzlerim dolu baş ağrısı kulak ağrısı beni mahvetti C vitamini al kendineKuzum çok fena hastayım yatak döşek yatıyorum valla nefes alamıyorum fena grıbe yakalandım![]()
keyf
Ya Allahini seversen kuzum 2 keyfimiz var. Biri test yapmak ikincisi test yorumlamak. Ne demek almicam al stokla 9. Gun yapmaya baslicaz![]()
Ben de cift cizgi gormeye bayiliyorumAma ben ovü testini yapmayı daha çok seviyorum ya gebelik yerine, her türlü çizgi çıkıyor ya insan sürekli umutlanıyor![]()