Ekim'de doğum yapıp , 2.'ye hamile kalanlarınız var mı?

nur_eren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2010
70
0
86
Afyon
ben ekimde doğum yaptım oğşum 10 aylık oldu
eşim korunuyordu tümısrtarlarıma rağmen spiral taktırmam izin vermedi.
hap alacaktım ama hala hastalanmadım.çok korkuyorum sanki hamileymişimgibime geliyor.2 aydır adetim düzenliydi.bu ay gecikti 2hafta test yaptımnegatif çıktı.son 1 aydırda sürekli şehir değiştiriyorum.acaba etkisi varmıdır gecikmesinde .
bir arkadaşım hamile kalmış.benle aynıydı.
ne yapacağımı şaşırdım.
nasıl bakılırki 2 küçük bebeğe senağlamasenağlamaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

hava değişiminin etkisi olmuş olabilir,ayrıca bazı kişilerde hemen adet düzene girmiyor...ama çok emin olamıyorsanız bence bir kan tahlili yaptırın...

canım bu ay benim de gecikti... merak etme gelecektir... kadınlar her reglisi geciktiğinde gerek umuttan gerek korkudan hep hamileymiş gibi hisseder.. ama sen gene de bi test alıp sağlama al kendini....

buay benimde gecikti tam 7gün şükür oldum test yapmıştım negatifti korunuyoz ama korkmadan olmuyo geç kalınca stresmiş nedeni cnm inşallah seninde öyledir zira 2.bebek için bana göre erken daha bunlarla başedemiyoruz:)

canım değildir inş. ama öyleysedekorkma ya hayırlısı neyse o olur benim iki kardeşim arasındada 11 ay var. yani 11. ayda digerine hamile kalmıs annem öle der.
valla ne güzel anlaşıp geldiler simdiye kadar.

buay benimde gecikti tam 7gün şükür oldum test yapmıştım negatifti korunuyoz ama korkmadan olmuyo geç kalınca stresmiş nedeni cnm inşallah seninde öyledir zira 2.bebek için bana göre erken daha bunlarla başedemiyoruz:)

senin kesin strestendir gecikmen zira kocişinle haftalardır çekişme durumundasınız küsken bişicik olmayacağına göre %100 korunma yöntemi yoksam küskende bişiler mmi oluyo :roflol::roflol:

tekrar hamile kalınır mı bilmem ama benim ikizlerim var neden olmasın,
hemen kendinizi şartlamayın olmazlara..

benimde gelse yaaaa ,30 aralikda dogum yaptim 12 subat lohusalim tamamen bitti ama 6 bucuk aydir regl gelmedi ,esim korunuyor gecen cuma doktordaydim iltihap oldunu söyledi ama baska bisey yok hersey yolunda dedi,emzirdigim icin gecikiyormus ama emzirmede günde 2-3 düstü gece dahil niye böyle yaaa cok acayip sislik var gelse cok rahatlicam rüyalarima bile giriyor artik gelmesini istiyorum.regl gelmesi icn cay may biseyler varmi diye netten baktim ama yok yok yok

Back
X