Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sayfaniz hayirli olsun kismetse bende ekim annesi olacagim 27. haftama girdim fakat cok agrilarim var doktor doguma kadar yatiş verdi bebegime cikip istedigim gibi hic bisey alaniyorum ancak internetten. siz neler aldiniz alcaksiniz?? eksikleriniz neler??bu arada ben istanbul siz nerden??
selam kızlar nerden ? ben istanbul / avcılardan. düz eşimle çılgınlık yaptık :) çok merak ettik kızımızı nasıl görünüyor diye 4 boyutlu kendi isteğimizle çektirdik. maşallah hiç durmuyor kıpır kıpırdı ya :) birde plesenta ön duvardaymış oda engel oluyormuş ancak bukadar dedi.. fotosunuda aldık tipsiz tipsiz bakıyordu hep eli yüzündeydi tam bakmadı bile utangaç olcak sanırım. şuan avatar resmime koyuyorum fotosunu :)
normalde 21. haftada yapılmıştı sağlık kontrollleri vs birde bende serklaj var onun kontrolleri için doktorum yönlendirmişti bakırköyde 4 boyutlu çekime ama net alamamıştık görüntüsünü diğer önemli olanlar incelendi. buyüzden içimizde kalmıştı hep net fotosu olsun diye:)) sonunda onuda hallettik :))
bu arada hazırlıklarınız ne durumda ? doktor kontrolleri vs? hangi hastanede doğum yapacaksınız?? benimde herşeyim tamamlanmış sayılmaz ama ufak tefek eksikler kaldı.. birde hiçbiyere çıkamıyorum sadece internetten alabiliyorum..oturmak bile yasak . 1,5 ay oldu işten ayrıldım erken izine çıktım.. rapor vs götürülüyor.. ilk doğumum 25 haftalık olmuştu erken doğum 16 gün yaşadı kızım vefat etti.. allahım inşallah bu mubarek kadir gecesinde bu kızımı yani zeynebimi kucağımıza sağlıklı bir şekilde vaktiyle almayı nasip eder.