Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
slm kızlar 5.5 yıl önce eklemsi yaşadım çok şükür krızı atlattım oğlumada banda bişey olmadı.3 gün yoğun bakımda kaldım.şimdi bi sorunum yok yanı tansıyon hastası falanda kalmadım çok şükür.şimdi ikinci bir bebek istıyorum ama korkuyorum.çünkü %15-20 tekrarlama ihtımali var bu konuda bılgısı olan bayanlar varsa kütfen yazssın şimdiden tşk
önce hızlı kılo artışı küçük tansıyon yukselıyo 14 falan oluyo bazen. şişlikler çoğalıyo tansıyon ılaçla kontrol altına alınıyo daha sonra zamanında müdahale olmazsa bebekte annede allah korusun ölüyo
benımde 9.ayda kılo artışı yuksek tansıyonla başladı çok şiştim balon gıbı nerdeyse daha sonra alfamet dıye bı tansıyon ılacı verdı doktor o tansıyonu duşüruyo 10 gun önceden doğuma aldı doktor doğumdan 12 saat sonra tansıyon 20-20 oldu komaya gırmışım 3 gun sonra düzeldim normal odaya geçtim sonradan tansıyon hastası kalma ihtımalı vardı çok şükür olmadı şimdi ıyıyım ama bı kardeş istıyorum oğluma ama korkuyorum.nasıp inş bişey olmaz
doktorum ilkinde oldu ama ikincide olma ihtımali çok az %15-20 dıyor.bıde ilk bebekte olmayıp ikincide olanda çokmuş.yuksek tansıyona herzaman dıkkat etmek lazım tuzdan uzak durmak lazım sağlıklı gebelık herkese
allah allah neyseki kurtulmussun canim ,ilk defa duydum bende bir besinden falan sandim .doktorun dediyse dogrudur korkma canim ,hayirlisi olsun insallah