- 9 Aralık 2012
- 1.973
- 326
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet ekmek yemelisin hem saglık açısınsan hemde fiziki kurallar geregi iyi olur senin için kendini bir muddet zorlararsan
Alısıcagını umuyorum
Burda bi arkadaş ekmek yiyemiyorum diye konu açmış o konunun içinde soracaktım ama konuya müdahale olmasın diye yeni bir konu açtım.
Ben çok az yemek yiyen ama o yemeğin yanında bıraksalar 1 ekmek tüketecek biriyim.Ekmek tabiki yenmeli ama kararında olmalı değil mi.Resmen bağımlılık derecesinde bağlıyım.Doymuyorum resmen ille de ekmek olacak.Ekmeği saymazsak bir öğünde yarım tabak yemek anca bitiriyorum.Yani kilonun ana kaynakğı EKMEK!!
Nasıl kurtulabilirim ben bundan,kendimi bağımlı gibi hissediyorum artık.
Ekmeği az yeme konusunda iki tavsiye,
Bir, ekmeği yemeğin suyuna banarak yeme
İki, ekmeği fırınına dilimleterek al, bir öğünde iki dilimden fazla yeme, gerekirse buzlukta dondurup yemeklerden önce ikişer dilim çıkart ve ısıt.
Buarada kepek ekmeği kansızlık yapar, çok uzun süre tek başına kepek ekmeği tüketmeyin bence, tam tahıllı, tam buğday gibi farklı ekmeklere yönelin. Hatta bazı diyetisyenlerin tavsiyesi her gün yediğin ekmek çeşidini değiştirerek vücudu şaşırtmak.
BUnları söylemek iyi hoş ekmek yemeni de önler ama benim gibi iştahlı bir insansan ona ne çözüm bulabilirsin cidden bilmiyorum. Ben mesela öğlene kadar ağzıma lokma süremem, öğenden sonra saatbaşı acıkırım ne yersem yiyeyim. Bir çözüm bulabilmiş değilim kesinlikle.
dilim ekmekten nefret ediyorum ama ben![]()