Ekmek Diyeti Listesi

basaknur

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
199
79
98
Eskişehir
Hedef: 3 günde 1.5-2 kilo.
Günlük kalori: 900 Kcal

Bu rejim tek gıda rejimi grubuna giren ve en fazla 3 gün süreyle yapılabilecek bir diyettir. Yeniden başlamak için aradan 4 günlük bir süre geçmesi gerekir.
3 gün boyunca günde 10-12 dilim kızarmış ekmek yenilen bu diyette ekmeklere çok az tereyağı sürebilirsiniz. (Tek bıçak hareketi ile sürülebildiği kadar) 10-12 dilim ekmek gün boyunca istendikçe de yenebilir ancak öğün düzenine uyulması daha doğru olur. Ancak aralarda da sayıyı aşmamak kaydıyla yiyebilirsiniz. Tek gıda rejimi olduğu için sağlık
açısından sakıncalı bir diyet olup bir kereden fazla uygulanmaması kuvvetle önerilir. Bu diyette istediğiniz kadar şekersiz çay veya kahve içebilirsiniz.

1. GÜN

Sabah : 2-3 dilim ekmek.
Öğle : 3-4 dilim ekmek.
Akşam : 3-4 dilim ekmek.
2. GÜN

Akşam : 3-4 dilim ekmek.

3. GÜN

Akşam : 3-4 dilim ekmek

yarın başlamayı planlıyorum sonucu paylaşacağım ekmek olarak çavdar ekmegi kullanıcağım

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.
İyi forumlar...

sabah ve öglen pek anlamadım ama akşama dogru biraz zorlandım bakalım yarın ne olucak yine yazarım

ben bu diyeti geçen yıl denedim arkadaşlar. sadece su kaybediyorsunuz. diyeti bıraktığınız anda verdiğiniz kilolar bumerang gibi dönüyorlar. sağlığınıza, zamanınıza ve umudunuza yazık etmeyin bence.

ben bu diyeti geçen yıl denedim arkadaşlar. sadece su kaybediyorsunuz. diyeti bıraktığınız anda verdiğiniz kilolar bumerang gibi dönüyorlar. sağlığınıza, zamanınıza ve umudunuza yazık etmeyin bence.

Çok tartışmalı ve doktorların hiç tavsiye etmediği bir diyet. Bread For Life orijinal ismi. 2005 yılında çıkan bir diyet kitabına dayanıyor.

Yapabileceğiniz en zararlı diyetlerden biri. Vücuttaki insülin ve serotonin dengesini altüst ediyor. Serotonin ayrıca 'mutluluk hormonu' olarak bilinir ve dengesi şaştığı zaman damarlarınızı büzer, kalp krizi geçirirsiniz.

Bir başka zararı da, her insan karbonhidrata aynı tepkiyi vermez. Bu tarz yüksek karb. diyetleri bazı insanlarda daha çok iştah açar. Karb. ihtiyacınızı sağlıklı besinlerden sağlamalısınız; tatlı patates, pirinç ve sebzeler gibi.

Bu diyet ayrıca günlük protein ihtiyacınızı almanızı engeller. Bu yüzden de vücudunuz su kaybeder ve kaslarınız yanar. Yani yağ değil kas yakarsınız.

Piyasada pek çok sağlıklı ve başarılı diyet varken, bence birazcık kendinizi sıkıp o diyetleri uygulayın. Bu tarz tartışmalı bir diyetle vakit ve moral kaybetmeyin derim ben :)

arkadaşlar ben denedim ama devam edemedim çok zorlandım bıraktım ama şuana kadar 1 kilo gitmiş şimdi karar verdim ayça kaya nın haftada 3,5 kilo diyetine başlamayı planlıyorum bakalım onu başarabilecekmiyim bilmem ama o daha normal geldi iyi günler

bugün dayanamadım bıraktım ama 1 kilo gitmiş yarın ayça kaya nın haftada 3,5 kilo verdireni deneyecegim o daha normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…