Ekmek kazanmak bana haram

lezgini

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2018
87
17
3
29
Cok doluyum.hemsireyim.paraya ihtiyacim olmasa istifa ederdim.herkes azarliyor.is arkadasimla takissam yancilariyla bir olup beni haksiz cikariyor.
Mesela surekli baksana diye hitap eden biri var.onunla tartistim.benim bir adim var diye.
Hakkimda sikayet gitmis bizimle kavga etti diye.halbuki ben sadece bir kisiyle kavga etmistim.hakli da olsam ses cikaramiyorum bunun gibi meselelerden.
Bir hastadan serum sorunu olmus.benimle ilgisi bile yoktu.hasta ters hareket edince oynamis.kadini kiskirtirlarken duydum.bana hakaret etti onlarin yuzunden.
Is yeri degistirsem ne olur ki nereye gitsem ayni.icine kapanik cekingen biriyim.

Ben de aynı içime kapanığım bunu çözmeniz gerekiyor
Yoksa ezilir durursunuz

Cok doluyum.hemsireyim.paraya ihtiyacim olmasa istifa ederdim.herkes azarliyor.is arkadasimla takissam yancilariyla bir olup beni haksiz cikariyor.
Mesela surekli baksana diye hitap eden biri var.onunla tartistim.benim bir adim var diye.
Hakkimda sikayet gitmis bizimle kavga etti diye.halbuki ben sadece bir kisiyle kavga etmistim.hakli da olsam ses cikaramiyorum bunun gibi meselelerden.
Bir hastadan serum sorunu olmus.benimle ilgisi bile yoktu.hasta ters hareket edince oynamis.kadini kiskirtirlarken duydum.bana hakaret etti onlarin yuzunden.
Is yeri degistirsem ne olur ki nereye gitsem ayni.icine kapanik cekingen biriyim.
bak hayatim bir saglikci ve isyerindeki arkadaslari yuzundne isi birakmis biri olarak sana sadece sunu soyleyebilirim
isinden memnunmusun
isini seviyormusun
ciksrsna daha iyisinu bulabilirmisin
is bulamadigin zaman zorlanirmisin
eger bunlara evet evet hayir ve evet diye cevap veriyorsan birincisi seni sakinlestirecek birseyler al belki bir doktora ibtiyacin vsrdir cok ise yariyor vallahi bak dene.
ikinci tavsiyem surekli gulumse eger yapabilirsen dene duyna ve surekli cok mutlu ol. diyalog kurmak zorunda dgilsin surekli cok mutlu ol senin mutlulugun onlari sinir etsin kendi isin haricinde bise yapma duyma
salla gitsin ya elin haspamiyla ne canini skiyorsn

Canım kimsenin sana iş yerinde mobbing uygulamasına izim verme sakın! Sende onların anladığı dilden konuş üzerinden at o cekinikligi senle kastı olarak uğraştıklarını kanıtlarsan bimere de şikayet edebilirsin :KK12:

Canım kimsenin sana iş yerinde mobbing uygulamasına izim verme sakın! Sende onların anladığı dilden konuş üzerinden at o cekinikligi senle kastı olarak uğraştıklarını kanıtlarsan bimere de şikayet edebilirsin :KK12:
Her yerde ayni olunca bana sen sorunlusun diyorlar.halbuki sessiz sakin kimseye bulasmayan dahası buna cesaret edemeyecek biriyim

Her yerde ayni olunca bana sen sorunlusun diyorlar.halbuki sessiz sakin kimseye bulasmayan dahası buna cesaret edemeyecek biriyim

Ezdirmeyin kendinizi. Biliyorum maddi baskılar isnanları zorluyor ama siz ezik durursanız tepenize çıkan çok olur.

Hemşirelik mobbinge çok müsait bir meslek evet ama pasifseniz iyice ezilirsiniz dişli olun
Nasil disli olunur ki.hic etrafima kimseyi toplayamiyorum.ses cikarsam herkes ustume geliyor.kimseyi yanima cekemesem de kendimi korumanin yolu nedir bilemiyorum.elbette tepki gösteriyorum.ama sonrasinda daha betet dislaniyorum.daha cok saldiriyorlar.

Bence de öyle . Bu yaşadığınız tarz olaylar maalesef her alanda her meslekte var. Yani iş değistirseniz de bu tip insanlarla her yerde karşılaşacaksınız. Benim önerim bulundugunuz ortamda kriz yönetmeyi öğrenmeniz adına. Daha profesyonel düşünüp insanları daha az takmaya çalışın.
Pozitif olun işinize daha çok sarılın. Hani bi laf var ya boş insan kişiyle dolu insan isiyle ugraşır. Bırakın onlar sizi taksın.

Şu an ki işyerinizde sanırım artık bir otorite kuramazsınız o yüzden imkanınız varsa başka bir işyerine geçin ve oradaki insanlara mesafeli olun ne size yaklaşabilsinler ne de sizi ezebilsinler. Zamanla öğreneceksiniz bunu

Sevgili konu sahibesi, hemsirelik mobbinge cok musait. Sekreter takimi ayri, idare ayri, is arkadaslarin ayri.....Bence hic kavgalara falan karismayin. Isinizi yapin gecin.

Bakin ben nirvanaya 29 yasimda vardim ama bence siz 1 yil icinde varacak gibisiniz. Onemli tek sey var: eve para goturmek ve isinizden olmamak

- Isyerindekilerin hakkimda ne dedigini takiyor muyum: Hayir. Cok da fiffiiiii
- Beni ilgilendiren tek sey nedir arkadas ben mu iste niye calisiyorum: Para. Ayin sonunda maas cekini almak.

Bu kadar. Gercekten bu kadar. Sana Ziktired 10mg oneriyorum:halay:

Sevgili konu sahibesi, hemsirelik mobbinge cok musait. Sekreter takimi ayri, idare ayri, is arkadaslarin ayri.....Bence hic kavgalara falan karismayin. Isinizi yapin gecin.

Bakin ben nirvanaya 29 yasimda vardim ama bence siz 1 yil icinde varacak gibisiniz. Onemli tek sey var: eve para goturmek ve isinizden olmamak

- Isyerindekilerin hakkimda ne dedigini takiyor muyum: Hayir. Cok da fiffiiiii
- Beni ilgilendiren tek sey nedir arkadas ben mu iste niye calisiyorum: Para. Ayin sonunda maas cekini almak.

Bu kadar. Gercekten bu kadar.

Nirvaya ulaştım demişsiniz. Siz nasil başardınız.

Back
X