Ekmek kazanmak bana haram

Sevgili konu sahibesi, hemsirelik mobbinge cok musait. Sekreter takimi ayri, idare ayri, is arkadaslarin ayri.....Bence hic kavgalara falan karismayin. Isinizi yapin gecin.

Bakin ben nirvanaya 29 yasimda vardim ama bence siz 1 yil icinde varacak gibisiniz. Onemli tek sey var: eve para goturmek ve isinizden olmamak

- Isyerindekilerin hakkimda ne dedigini takiyor muyum: Hayir. Cok da fiffiiiii
- Beni ilgilendiren tek sey nedir arkadas ben mu iste niye calisiyorum: Para. Ayin sonunda maas cekini almak.

Bu kadar. Gercekten bu kadar.
Maaş çeki mi :ıslık: kendimi amerikan dizilerinde hissettim. Maaş çeki mi alıyorsunuz sahiden? :halay:

Nirvaya ulaştım demişsiniz. Siz nasil başardınız.

Soyle oldu panpa, dalastim. Dalastigim icin nerdeyse isimden oluyordum. O zaman bir aydinlanma yasadim, calisma hayatinda tek gercek var o da maas ceki, o olmasa ben nasil kira oderim nasil yemek yerim...? O noktadan sonra tek gercegin bu oldugunu fark ettim, is arkadaslarimin da ne nane yerlerse yesinler issiz kalmaktan daha kotu olmadiklarini fark ettim. Kisacasi s..tir etmenin dayanilmaz hafifligine teslim oldum. Hakkiyla s..tir edebildikten sonra inanin bana ne antidepresana ne de kavgaya dovuse gerek kaliyor.
U5Hni3

U5Hni3

Eklentiler

• z.webp
    z.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 45
Her yerde bu sorunlar var sinirlerinin yıpranmasına izin verme, onlar seni şikayet ediyor ise sende et. Bize anlattığını anlat. Kendi sorumlu olduğun hastalarınla çok ilgili sevecen iletişim kur seni övmelerini sağla ve kesinlikle kocaman gülümse. Sen işine odaklan. Bunları hal edeceksin.
İten çıkma kendi duruşunu değiştir. Güçlü ol.

L lezgini
Profilinizde öğretmen yazıyor
Hem öğretmen
Hem hemşiresiniz demek
Taninabilme endisesiyle tum bilgileri dogru giremedim maalesef.cunku bugunku konuyu acmak icin aslinda üyelik aldim.araya birkac gercek disi bilgi eklemek zorundayim.zaten bu yuzden bazi tutarsızlıkları fark edip fake konu actigimi iddia ediyorlar.yuzde yuz ortusen bilgiler versem bir tanidiga yakalanma riskim hic te az degil.bu forumu bilmeyen yok gibi.

Back
X