Elektrikli Mutfak Aletleri ekmek vs. kiymak icin mutfak robotu ?

Tweety

-Zık-
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
36.382
26.105
598
selam kizlar bayat ekmekleri vs.kiymak icin robot almayi dusunuyorumda hic bir fikrim yok nasil birsey almaliyim onerilerinizi bekliyorum..tabi bir tek ekmek icin degil herseydede kullanabileyim mesela hani mercimek corbasini filanda kiyan modeller oluyor ya resim paylasirsaniz sevinirim belki soylediginiz markalari burda bulmayabilirim ama resim atarsaniz benzerini bulurum en azindan tessekurler simdiden

15 kisi bakmissiniz kimsenin evinde kullandigi robot yokmu

benim 3 tane robotum var biri robot eğil blendır o mercimek çorbası için ideal ve pratik.ikincisi büyük robotum var onda ekmek kurutup çekiyorum galeta unu gibi oluyor.üçüncüsü ufacık sadece şeker i pudra şekerine döndürüyor bence satın almaya gittiğin kişiye danış hepsini bir arada bulabilirsin belki ama ayrı ayrı daha cok randımanlı oluyo şahsi kanaatim

sagol canim yorumun icin bende turkiyede degilim o yuzden pek anlatamam yani derdimi burdan danisayimda resme gore alayim dedim sagol

nerdesin seen canim
robot uzun i$, bende bi tane Kenwood var , 3 lt haznesi var agir hantal bi$ey, heevslenip aldim çeyizime ama çok az kullandim kalabalik ediyordu bende kaldiridm ..

bi tane kuçugu var , çorba blnderi , çirpiciisi ve dograryicisi olan uçlu takim genelde onu kullanirim
ama ekmegi kurutup iki dk kullancagim kadar rendeyle rendelerrim
ugra$amam ekmek için robotla :)

Son düzenleme:
blandırda aynı işi görür :26::26: çorbayı hep onlar geçiyorum ben

blandırın varsa boşuna alma cnm

bu sene oğlum için meyve sıkacağı aldım kocaman bişi bıkaçkere kullandım süzgeçten geçiverdim boşuna yer kaplıyor

normal rendeyle olacak gibi degil anacim her zaman lazim oluyor bayat ekmegi atmak istemiyorum bide mesela ayni seyle corba falanda yapilir diye biliyorumda iste nasil bisey almaliyim yurt disinda bi yerdeyim iste

canim ben en cok bayat ekmekleri filan kiymak icin almak istiyorum

tmm blandır parçalar onları başka neyle kıyılırki bilmem

cevizi falan bıle parçalıyor ekmeğimi parçalayamıycak

tefalin bin whatlık olanlarından al evladiyelik. taşı bile parçalar.

çorba içinse philips çorbacı geldi aklıma.

benim kuçuk bundan,
ayni paketde oluyor bunlar .. bi kere aliyorsun yani , kek çirpar ,çorba yapar ve istedigini dograr , pratik oluyor ben bunu kullaniyorum elimin altinda

burdaki soldaki çorba yapar .. sagdaki ne istiyorsan dograr ..
bu buyuk robot geçiyor agir olur ..

Eklentiler

• $FB,4382,31,fakir-trex-1000-cam-dograyici-rondo.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 143
Son düzenleme:

tessekurler canim ustteki ideal sanirim digeri buyuk yer kaplar gibi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…