Merhaba hanımlar.Onlarca ekonomiği başlığı var.Ne kadar güzel değil mi?Para harcama/biriktirme konusunda günden güne bilinçleniyoruz.Ülke ekonomimiz, hayat pahalılığı da etken tabii bu konuda.Teknoloji, alışveriş siteleri ,satış sayfaları, instagram butikleri her ne kadar gözümüzü döndürse de zaman zaman, bu başlıklara girip kendimizi dizginleyebiliyoruz:)Valla ne zama alışverişte aşırıya kaçsam, hemen buraya geliyorum:)
Hazır maaş da yattı.Hemen yatırım hesabına çarçur olmadan paramı aktarmalıyım.Altın cok yüksek, dolardan hala zarardayım.Euro stabil benim için.Ne zarar ne kar gibi.Siz ne alacaksınız bu ay?Piyasa açılır birazdan.Gram mı alsam risksiz bilemiyorum.Ama 161 de cok gibi.Dolar epey düşük, dolar mı alsam.Bundan daha kötü terste kalamam gibi:)Euro da yeniyim.Az bi eurom var.Pek bilmiyorum onu.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hazır maaş da yattı.Hemen yatırım hesabına çarçur olmadan paramı aktarmalıyım.Altın cok yüksek, dolardan hala zarardayım.Euro stabil benim için.Ne zarar ne kar gibi.Siz ne alacaksınız bu ay?Piyasa açılır birazdan.Gram mı alsam risksiz bilemiyorum.Ama 161 de cok gibi.Dolar epey düşük, dolar mı alsam.Bundan daha kötü terste kalamam gibi:)Euro da yeniyim.Az bi eurom var.Pek bilmiyorum onu.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?