Ekonomi Bilinci

edlammm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2017
989
853
103
34
Merhaba hanımlar.Onlarca ekonomiği başlığı var.Ne kadar güzel değil mi?Para harcama/biriktirme konusunda günden güne bilinçleniyoruz.Ülke ekonomimiz, hayat pahalılığı da etken tabii bu konuda.Teknoloji, alışveriş siteleri ,satış sayfaları, instagram butikleri her ne kadar gözümüzü döndürse de zaman zaman, bu başlıklara girip kendimizi dizginleyebiliyoruz:)Valla ne zama alışverişte aşırıya kaçsam, hemen buraya geliyorum:)

Hazır maaş da yattı.Hemen yatırım hesabına çarçur olmadan paramı aktarmalıyım.Altın cok yüksek, dolardan hala zarardayım.Euro stabil benim için.Ne zarar ne kar gibi.Siz ne alacaksınız bu ay?Piyasa açılır birazdan.Gram mı alsam risksiz bilemiyorum.Ama 161 de cok gibi.Dolar epey düşük, dolar mı alsam.Bundan daha kötü terste kalamam gibi:)Euro da yeniyim.Az bi eurom var.Pek bilmiyorum onu.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Euro daha stabil geliyor bana
Ama uzun süre satmayacaksanız altın da olabilir
İllaki kazandırıyor yıllar içinde
Ben ancak borç ödediğim için henüz birikim yapamıyorum

Euro daha stabil geliyor bana
Ama uzun süre satmayacaksanız altın da olabilir
İllaki kazandırıyor yıllar içinde
Ben ancak borç ödediğim için henüz birikim yapamıyorum
yani yaza evleneceğim için mutlaka satmak zorundayım en geç yaza.Yıllarca kenarda tutacak kadar zengin değilim yani:)Evet euro da bakıyorum hep 4.50 civarlarında gibi geliyo

Altın mantıklı gibi. Bende 1 senelik süre için altın biriktiriyorum. Amaç dokunmamak aslında.
Ama senin yaza kadarsa nakit biriktirebilirsin. 6 ay kadar bişey zaten.

benim de yaz sonuna düğünüm olacaktı. nasibimde yokmş olmadı ne yazıkki ama ben nakit olarak tutacaktım elimdeki parayı. onunla eksikleri falan hallederim diyordum.

Merhabalar
Ben hep gram altın alıyorum aylık 10 gram kadar
Bu ay 1500 bütçe ayırdık altın biraz düşse hemen alacağım

benim de yaz sonuna düğünüm olacaktı. nasibimde yokmş olmadı ne yazıkki ama ben nakit olarak tutacaktım elimdeki parayı. onunla eksikleri falan hallederim diyordum.
Üzüldüm adınıza, hayırlısı buymuş demek.Ben nakit tutamiyorum.Harcıyorum alışverişe falan.

Merhaba hanımlar.Onlarca ekonomiği başlığı var.Ne kadar güzel değil mi?Para harcama/biriktirme konusunda günden güne bilinçleniyoruz.Ülke ekonomimiz, hayat pahalılığı da etken tabii bu konuda.Teknoloji, alışveriş siteleri ,satış sayfaları, instagram butikleri her ne kadar gözümüzü döndürse de zaman zaman, bu başlıklara girip kendimizi dizginleyebiliyoruz:)Valla ne zama alışverişte aşırıya kaçsam, hemen buraya geliyorum:)

Hazır maaş da yattı.Hemen yatırım hesabına çarçur olmadan paramı aktarmalıyım.Altın cok yüksek, dolardan hala zarardayım.Euro stabil benim için.Ne zarar ne kar gibi.Siz ne alacaksınız bu ay?Piyasa açılır birazdan.Gram mı alsam risksiz bilemiyorum.Ama 161 de cok gibi.Dolar epey düşük, dolar mı alsam.Bundan daha kötü terste kalamam gibi:)Euro da yeniyim.Az bi eurom var.Pek bilmiyorum onu.Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Topigin hayirli olsun. Ben altinciyim canim. Uzun vadeli dusundugum icin kura hic takilmadan, maasim yatar yatmaz banka hesabimdan gram, hediyelik elimde bulunmasi icin de kuyumcudan ceyrek aliyorum.
Once birikim, sonra kalanla gecinme. ;)

Altın düşüyo altın düşünüyorum

Back
X