Ekonomik krizden dolayi alisveris sorunu :-(

ozianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
246
158
103
Diğer
Arkadaslar sizin de dikkatinizi cekti mi bilemem ama kuresel krizden dolayi markalar bikac sene onceki kadar cok urun getirmiyo yani uretim azalmis. Zara, Mango, Miss Selfridge, Jane Norman, Suito Bienco hepsine de girdim ayda 6-7 cesit yeni elbise ekleniyo sadece ayrica ayakkabicilara da baktim Aldo bile sadece 8 cesit yeni ayakkabi getirmis bu ay. Kisacasi eskisi kadar cesit yok artik bu yaz gardolabimi gecen seneki kadar dizemedim :-( gecen senenin kiyafetleriyle kombine edicem malesef.

Bu duruma bi caresi olan var mi diye sorucam ama ne care olabilir ki sanirim degisik sehirlere gidip alisveris yapmaktan baska bi care yok, ya da yerel magazalara bakmak veya kendi kiyafetini secip bi terzide yaptirmak. Baska onerisi olan var mi acaba?

Zaten o markalara gücün yetmez benim her sene ayrı gardrop dizmiyorum

ya sitelerden model bakıp özel diktirirsiniz ya da bu markaların dışına çıkıp farklı mağazalardan alabilirsiniz.

Heh ne güzel dertmiş arkadaş :)
Hiç dolabımı öyle markalara göre filan dizemedim doğrusu o yüzden farkında bile değilim:) internette daha çok model var ama sanki marka şartı düşünmüyorsanız ben çok güzel elbiseler görmüştüm

marka takıntısı bana çok saçma geliyor ya. ya da fakiriz diye mi acaba
etrafta kaliteli kumaşlarla yapılmış markası olmayan bir sürü yer var.

Dubai mi Amerika mı Türkiye mi??
Hangisi için yazıyorsun..!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…