Ekran süremin haddi aştığı dakikalar

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.608
885
53
Ay imdat yardimmmm hellppp
Bildiğiniz güzel bir uygulama var mı uyarı fln vermeyecek direk uygulama süreyi geçince kendini kitleyecek..
Elim gidiyor bütün sosyal medya hesaplarında Zap yapmaktan çok kötü durumdayim ya. Odak sürem sıfır aklıma her dakika bir şey geliyor bir yemek tarifinden tut bir başka konuda hemen search yapmak Instagram'da tam manası ile mal gibi reels kaydırmak ayy çok kötüyüm son bir haftadir... Var mı ben gibi olan hiç hiç hiç olmadı YouTube'dan içerik açıyorum bir ses duymak istiyorum sürekli. Telefonu bırakıp saatlerce elime almama gibi bir şey çok uzak, ORGANIM GİBİ OLDU hiç olmadı kadınlar kulübüne giriyorum. Ekrana bakmaktan başım ağrıyor

Sabah kalktığımda bugün kesinlikle bunları halledeceğim dediğim ya da bunları izlemek yerine şu konuda şeyleri izlemem gerek dediğim şeyleri yapmadan günü bitirmiş olarak buluyorum. Deyim yerindeyse o kadar ekran süreme rağmen yetmiyor yetmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…