Ekşi sözlük neden türk kadınlarından nefret ediyor ?

switseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2019
29
51
3
29
Ekşi sözlükte türk kadınları hakkında hiç hoş olmayan şeyler okuyoruz . Neden böyleler ? Neden her kadını paragöz aldatan olaraklanse ediyorlar ? Hepimiz böyle değiliz ki . Neden savaslarda cephaneye mermi tasıyan türk kadınlarını unutuyorlar ? Amaçları ne bunların?Ne yaşadılar da bu hale geldiler ?

The red pill ve mgtow gibi akımları benimseyip evlilik karşıtlıgı yapıyorlar . Sanki her kadının gozleri paralarındaymıs gibi , daha evlenmeden nafaka hesabı yapıyorlar , bunlar en iyisi evlenmesin evde analarının dizinde otursunlar

87 doğumlu erkeklerden sonraki nesil tuhaf bence ?

Bunların anaları turk degil mi ?

Az önce bir konuda “kayınvaliden evini kocanın üstüne yapsın, mezara mı götürecekmiş paraları” diye bir yorum okudum. İşte bu zihniyetteki insanları tüm kadınlara genelliyorlar. Tabii bir de bunun erkek evi geçindirmek zorunda versiyonları falan var. Erkeği ve ailesini de kullanmak isteyen kadın çok günümüzde. Onlar da herkesi aynı kefeye koyuyorlar maalesef. Ben bu sitede çokça zaman geçirince adamları da anlamaya başladım.

Bir de geçen biri akıl veriyordu, “o pintiyle evlen boşan da nafakanı al” diye. Ne diyebilirsin böyle hemcinslerin varken. Ekşidekilerin çoğu okumuş etmiş adamlar, cahil asalak kadın istemiyorlar.

Neden böyleler ? Anlamıyorum
Solculuğu fazla yanlış anlamışlar. Dikkat edersen açtığı tüm başlıklarda sadece kadınlara değil tüm meslek gruplarına ayrı ayrı kin güden mesajlar var bu vatan için canını dişine takan her şeye düşmanlar kendilerinden başka vatan sever yok birde bi onlar zeki biz zeka olarak geriyiz onlara göre🤭

Toplumun bozulmasi bu dusunceyi tetikliyor.Tipki kadinlarin da erkekleri hep ayni sanmasi gibi. Ileri yaslarda gecer dusunceleri normale doner.

Ay orda yazılar yazanlar bana hep böyle asosyal, dışarda insan görse konuşmamak için yolunu değiştiren, odasından çıkmayan, annesinin gün arkadaşları geldiğinde kapıdan hoşgeldiniz diyip kullaklığını takıp müzik dinleyen, kesinlikle arkadaşı olmayan, kadına/hayata dair tek bildiği sosyal mecralardan okudukları olan, sivilceli, yağlı saçlı, gözlüklü ergenler gibi geliyor. 🤷🏻‍♀️

Genelleme öyle değil böyle yapılır. O yorunları yapanların hepsi Türk kadınlarının kesip attığı tırnağa kurban olsun.

Asla ciddiye almıyorum. Sizde almayın.

Onlar içinde Türk kelimesi geçen her şeyden nefret ediyorlar.. Ekşi sözlüğü ciddiye alıp takip bile etmem

Bunu genel olarak bizim insanımızda fark ediyorum ben
Kendini bu kadar aşağılayan başka bi' milletle tanışmadım

Son düzenleme:
Ekşi sözlük toplumdaki erkeklerin kucuk bir prototipi, kk da kadinlarin.
Burdaki nisan alisverisinde istedigim yussugu almadı, ilk bulusmada risotto ismarlamadi cimri mi, 15 binlik koltuk takimini bana cok gordu, bir kere evleniyorum istedigim gelinligi alsin, sevgilim 15 gundur işsiz ayrilayim mi konularini ve o konulara verilen yanitlari okursaniz kadınlardan neden nefret ettiklerini anlarsiniz.
Cogu bol keseden salliyor, arkasindan saydirdiklari turk kizlarinin pesinde maymun oluyorlar ama Hepsi de haksiz degil yani.

Nedir bu ekşi nefreti ya. Orası da tıpkı diğer sosyal mecralar gibi 7sinden 70ine her telden insanın olduğu bir platform. Orada genelleme yapan ergenler olduğu kadar alanında çok başarılı doktorlar, mimarlar, akademisyenler vs.. de var. Karışık bir yer yani. Tıpkı burası gibi. Ayrıca böyle başlıklar açarak karşı tarafa cevap hakkı tanıyorsunuz. Ki sözlükte bu konulara tepki veren kişiler genelde bilinçli olarak sizi kışkırtmak için abartı entryler giriyor.

keşke ekşidekilere sorsaydınız bunu 🤣
şimdi burada kendi kendimizi mi, kim takar ekşiyi diyip onları mı gömelim?
yada ekşi yazarları sevmiyor bizi diye savunmaya mı geçelim?
gece yatarken yastığa gömülüp ekşiciler bizi sevmiyor diye ağlayalım mı?
yada puhahahahha diye hunharca gülelim mi?
bir de zorundalar mı?
siz de onları sevmeyin 🤣

Back
X