hayır alara hayır. sümüklü böceği önemseyip karşına al, ama bunları alma..
yok almam zaten ..
ama böyle düşünmeleri yeterli ne kadar vicdansız , kalpsiz insanlar olduklarını görmeye
Allah ıslah etsin bunları ..
amin.. ama cehenneme de odun lazım.. iyi bunlar iyi
Başlatılan bir kampanya falan yok, ilk entry i giren üyenin açtığı başlık sadece. Sanki imza toplanmış, büyük bir kampanya başlatılmış şeklinde lanse edilmesi çok komik. Ha başlık hoş mu değil tabi ki ama o kişinin kendi karaktersizliği. Burada bir üye böyle bir başlıkla konu açsa Kadınlar Kulübü kampanya başlattı mı diyeceğiz? Gereksiz bir haber olmuş.
haber sitesin den aldım haberi kendim yazmadım
Biliyorum canım ben de haberi yapana serzenişte bulundum size değil.
Başlatılan bir kampanya falan yok, ilk entry i giren üyenin açtığı başlık sadece. Sanki imza toplanmış, büyük bir kampanya başlatılmış şeklinde lanse edilmesi çok komik. Ha başlık hoş mu değil tabi ki ama o kişinin kendi karaktersizliği. Burada bir üye böyle bir başlıkla konu açsa Kadınlar Kulübü kampanya başlattı mı diyeceğiz? Gereksiz bir haber olmuş.
ben bu haberi bi sürü yerde gördüm bugün
genelde bu şekilde aksettirilmiş
ama eleştirilen de bunları yazanlar zaten
yoksa ekşi sözlüğe birşey denmiyodur heralde
Bu başlık üzerinden ekşicilere yüklenilmiş de onu diyorum, yani bir üyenin bireysel olarak açtığı bir başlık neticede. Böyle insanların varlığını biliyoruz, tutup da site ismi üzerinden eleştirilmesini garipsedim. Burada verilen linkteki haberde de "dinsiz imansız ekşiciler" diye bir ifade vardı. Gerçi bizim medya ne yazık ki haberleri hep böyle yapıyor hep en dikkat ve tepki çekici şekilde. Sonra birbirimize düşman oluyoruz işte.
ben artık alıştım
dikkat çekmek için yapılıyo bence de
insanlar tartışsın diye
yoksa ben site için birşey düşünmedim mesela okurken
sadece yazanlara odaklandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?