saol canım, yemek, pasta, börek , çörek konusunda sıkıntım yok
ama düşünmüyorum
bırden gırıyor aklıma işte![]()
Belli olmaz bakalım

Bende emin değilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol canım, yemek, pasta, börek , çörek konusunda sıkıntım yok
ama düşünmüyorum
bırden gırıyor aklıma işte![]()
yok, katılmayacagım![]()
Belli olmaz bakalım
Bende emin değilim![]()
Orası belli olmaz, bir gece ansızın katılma kararı alabilirsin sen.![]()
Canım ellerine sağlık, emeğine değmiş görünüyor, sunumda hoş ve şirin ( Kardan adam) ailemizin marifetli kızlarına maşallah diyorum![]()
Eki Görüntüle 615201 Eki Görüntüle 615200
Eline sağlık aklıma soktun yapmadan duramadım. Ekşili köfte benim, sulu köfte eşimin
Yağ kullanmaman süper, sen de benim gibi yağ takıntısı var galiba, yağ azaldıkta lezzet artıyor bence fazla yağ yemeğin lezzetini bastırıyor.
Ellerine sağlık sayende eskiden sevdiğim bir çorbayı yeniden içtim
saol canım :) kıymanın yağı yeter diye düşündüm ve yağ kullanmadım
çok güzel gözüküyor, bende ara sıra patates kullanıyorum :)
Evet cnm haklısın kıymanın yağı yetiyor sağol özlemişim İnan ki ben eşimden dolayı hep suluköfte yapıyorum patates de seviyor yemeklerde onun zevkine göre oluyor yemekler tabitekrar ellerîne sağlık
Bana annemin yaptigi mis gibi köfteli corbasini hatirlattin. Cokm enfes gözüküyor.
Oyum sana. Basarilar..
pirinçle yaptığım zaman dağılıyorkısırlık bulgurla yapıyorum genelde . teşekkürler
![]()
Daha once hiç yapmadım deniyorum eline saglikekşili köfte çorbası ( pınart yoğurt ile)
5 kişilik
hazırlama süresi : 45 dakıka
pişirme süresi : yarım saat
Eki Görüntüle 609172
Köfteleri hazırlamak için kıyma, bulgur, tuz, salça ve baharatları bir kaba alın
ve iyice özleşinceye kadar yoğurun.Eki Görüntüle 609133
Eki Görüntüle 609134
Eki Görüntüle 609137
Eki Görüntüle 609138 Eki Görüntüle 609141 Eki Görüntüle 609142 Eki Görüntüle 609143
Köfteler tamamlanıncaya kadar büyükçe bir tencereye 1 buçuk litre su koyup, içine havucu doğrayıp kaynatın
Eki Görüntüle 609147
Eki Görüntüle 609153
Eki Görüntüle 609168 Eki Görüntüle 609169 Eki Görüntüle 609170
Eki Görüntüle 609178 Eki Görüntüle 609179
Ara sıra karıştırarak 25-30 dk pişirin.
Pişen çorbanın üzerine istediğiniz miktarda yağın içinde hazırlayacağınız nane ve kırmızı biberli sostan dökün.Eki Görüntüle 609181 Eki Görüntüle 609182
ve bunca uğraşların sonunda elde edilen mutluluk paha biçilemez , afiyet olsun :) Eki Görüntüle 609187 Eki Görüntüle 609188 Eki Görüntüle 609184
Eki Görüntüle 609192