El anomalisi

Symkcalpalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2020
11
0
1
35
Merhaba bebeğimin sol eli gelişmemiş sadece baş parmak var 5 aylık şuan kötü durumdayim bunu yaşayanlar neler yaşadı bizim gibi olan var mı

Merhabalar geçmiş olsun. Rabbim şifa versin. Detayli ultrasonda mi belli oldu peki

Banada kafası yok demişler. Böbregimle yazıyorum şuan. Çokta şaapmayın doğmadan. Acil şifalar

Benim oğlum da 8 aylık ve onunda sol elinde sadece baş parmak ve serçe parmak var onlarda da boğum eksikliği var ayrıca avuç içi de tam değil

Merhaba bebeğimin sol eli gelişmemiş sadece baş parmak var 5 aylık şuan kötü durumdayim bunu yaşayanlar neler yaşadı bizim gibi olan var mı
var kardesım 25 subat 2021 dogdu 2 elınde yapısık parmaklık var benım kınde suan 2 aylık bızde uzuluyoruz evet ama buna da sukur dıyoruz parmaklarını kullana bılecek mı merak edıyoruz telas edıyruz zor durum evet sızı anlıyorum suan nasılsınız sızınle gorusmek ısterım bılgı alamak ıcın tedavı gordunuz mu 0539 207 30 48 numaram whatsao mesah atarsanız konusurz

Benim oğlum da 8 aylık ve onunda sol elinde sadece baş parmak ve serçe parmak var onlarda da boğum eksikliği var ayrıca avuç içi de tam değil
benım de var kardesım 2 elınde var ama dıger elı sıızn anlatıgıgnız gıbı aynısı var tedavı gordunuz mu suan nasılsınız gorusmek ıstersenız whatsap numaramı bırakıyorum yazarsanız konusurz tedavı seylerını 0539 207 30 48

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…