Kızlar benim oğlum astım bronşit hastası 1 yaşına daha. ben ondan zannettim Hani ateşlendi falan hani nefes tıkandı diye ellerinde Ayaklarında ve yüzünde böyle yaralar çıktı dedim ateşinden çocuk herhalde dışarıya attı diye düşündüm.meğersem bu çocuk el ayak hastalığı olmuş elleri biraz daha iyi ayakları da iyi çok şükür Ama Yüzü çok kötü bir durumda burnunun içine varana kadar yara doktora götürdüm öyle söyledi el ayak hastalığı varmış Çocuklar da yaygınmış ama ben Çocuğu dışarı çıkartmıyorum evimde de hayvan yok sonuçta Doktor da demiş ki abisinden geçmiş olabilir abisinde de yok aslında ama Taşıyıcı olabilirmiş Çünkü kreşe gidiyor oradan geçirmiş olabilir dedi Bunun hakkında bilgilendirme yapayım dedim. Ama hiçbir ilaç vermedi kendiliğinden geçiyormuş iştahı yok Ateşi vardı Çok şükür artık o bitti burun akıntısı var bayağı işte silmekte zorlanıyoruz maalesef benim gibi bu durumu yaşayanlar var mı Nasıl geçirdiler Hani bir krem falan kullanmam uygun olur mu Sudocrem gibi mesela mustela gibi