El birliği ile hayatımı mahvettiler

Gizem nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2015
739
260
33
27
Merhaba kızlar baya sorunlu bir çocuk geçirdim. Bunu atlatmam lazım ama atlatamıyorum. İlkokul ortaokul baya sorunlu geçti konuşmuyordum bir türlü hep içime kapanıyordum evde baya sorunlar vardı. Hep gergınlık vardı. Derslerımde pek iyi değildi. Ne yapacağını bilmiyorsun. Beynim bomboş sadece ortada bır acı vardı. Babamın intiharı hakkında okulda baya acı şey duydum. Yasıtlarım hiçbir zaman bana yardım etmesi. Hocalar sadece bir şeylerden şikayet ediyordu. Ve ben ne yapacağımı yine bilmiyorsun. O yasta ölmek istedim defalarca. Sürekli alay ediyorsun ev desen ayrı bır şey dersler desen kotu kalmıştım öyle. Baya ağır şeyler duydum. Olmadı yapamadım bir şey. Şimdi ise hepsine kurgunım. Ortaokuldan kımse ile görüşmüyorum. Aramızda baya sorunlar oldu hepsi ile hocalarıma hep kırgınım aileme de kırgınım benim en güzel geçirmem gereken zamanlar hep sıkıntı üzüntü öle geçti ve çocukluğumla alakalı güzel bit anı hatırlamıyorum. Affedemiyorum

Yardım al tatlım. Ücretsiz olarak da alabilirsin aile sağlığı merkezleriyle görüşerek. Ve ne yaparsan yap oku ve meslek sahibi ol. Hepsi geçer ama giden yılların geri gelmez.

kaç ayisndasin
ben orta okulu hatirlamiyorum bile
simdi okuyormuisun ? nasilsin
geçmise takilma ileirye bak

dersleerin nasil
daha çokk gençsin sne hatta kuçuksun
elinden geleni yap bi univeriste okuyabilmek için
sartlari bimmiyorum ama istersen basaririsn
tek kurtulusun okumak inan
su an ınanın yapabilecek durumda değilim yapamıyorum benim bütün hevesimi almışlar her şeyimi almişlar

çocukluğun icin yapacak bisey yok canım.malesef insan doğacağı ortami aileyi çevreyi kendi seçemiyor.öyle olsa emin ol degistirmek isteyen binlerce insan vardir..
ama bundan sonrasi sende senin elinde.okulunu bitireceksin.kendine hedefler koyacaksın.bir bir onları gerceklestireceksin.basardikca güvenin artacak kendine ve hayata..
kendine seni mutlu edecek insanları sececeksin.çevrende seni mutsuz eden aşağı cekmeye çalışan insanlara yer vermeyeceksin.
iyi bir meslek sahibi olup ayaklarının üstünde durmaya basladigin zaman bunlarin hepsi geçmişte kalmış kötü anılardan ibaret olarak kalacak.hatırlamaya bile değmeyen..
hayatını güzelleştirmek senin elinde.önce hayallerini guzellestir sonra hemen uygulamaya geç..cok geçsin umarım hersey gönlünce olur.sana yapılanlardan ders çıkarır hayatına olumlu yansıtırsin.onlar gibi olmayarak mesela.cocuklarina hatırlayacağı bir sürü güzel anı bırakarak mesela..işe seni üzen bu karamsar düşüncelerden kurtularak baslayabilirsin..

Senin bu affedemediğin o hocalar o arkadaşlar vs inan hiç bir değeri yok...10 yıl sonra ne salakmışım elaleme takmışım geçmiş yıllarım diyceksin...ve bu sadece okul ile alakalı değil
Hayatında her zaman seni yargılayan hor gören anlamayan mutlaka çıkar...şimdiden söyluyorum sana onlar da çok değersizler

çocukluğun icin yapacak bisey yok canım.malesef insan doğacağı ortami aileyi çevreyi kendi seçemiyor.öyle olsa emin ol degistirmek isteyen binlerce insan vardir..
ama bundan sonrasi sende senin elinde.okulunu bitireceksin.kendine hedefler koyacaksın.bir bir onları gerceklestireceksin.basardikca güvenin artacak kendine ve hayata..
kendine seni mutlu edecek insanları sececeksin.çevrende seni mutsuz eden aşağı cekmeye çalışan insanlara yer vermeyeceksin.
iyi bir meslek sahibi olup ayaklarının üstünde durmaya basladigin zaman bunlarin hepsi geçmişte kalmış kötü anılardan ibaret olarak kalacak.hatırlamaya bile değmeyen..
hayatını güzelleştirmek senin elinde.önce hayallerini guzellestir sonra hemen uygulamaya geç..cok geçsin umarım hersey gönlünce olur.sana yapılanlardan ders çıkarır hayatına olumlu yansıtırsin.onlar gibi olmayarak mesela.cocuklarina hatırlayacağı bir sürü güzel anı bırakarak mesela..işe seni üzen bu karamsar düşüncelerden kurtularak baslayabilirsin..
yapamıyorum bunların hiçbirini biliyorum yapmam gerektiğini ama yapamıyorum

Senin bu affedemediğin o hocalar o arkadaşlar vs inan hiç bir değeri yok...10 yıl sonra ne salakmışım elaleme takmışım geçmiş yıllarım diyceksin...ve bu sadece okul ile alakalı değil
Hayatında her zaman seni yargılayan hor gören anlamayan mutlaka çıkar...şimdiden söyluyorum sana onlar da çok değersizler
biliyorum ama canım yanıyor sadece canım çok yanıyor

Onlar yaptı sen küçüktün ki hala daha küçüksün bir şey yapamadın aksi için.
Ama bu şekilde hayatının kontrolünü başkasının ellerine verirsin ve ömrün boyunca başına gelen her kötü olayda başkalarını suçlarsın.Sonra gelsin başarısızlık,güçsüzlük.
Böyle bir hayat istiyorsan devam,İstemiyorsan da çaresine bak,güçlü dur .
İnan kimsenin umurunda bile değil senin yaşadıkların,acıların.Sen kendini güçlendirirsen iyisin,yapmazsan bir tekme de diğerlerinden yersin.

alıyorum bır işe yaramıyor

Aldığınız yardım işe yaramıyorsa, yardım aldığınız kişiyi değiştirin. Eğer psikiyatriste gidiyorsanız, onun yerine psikoloğa gidin. Sizin durumunuzda psikolog daha uygun. Mümkünse iyi bir psikolog bulun. Nasıl iyi öğretmen kötü öğretmen varsa, psikologlar arasında da fark var. İşe yarayan yardımı bulana kadar uğraşın.

Merhaba kızlar baya sorunlu bir çocuk geçirdim. Bunu atlatmam lazım ama atlatamıyorum. İlkokul ortaokul baya sorunlu geçti konuşmuyordum bir türlü hep içime kapanıyordum evde baya sorunlar vardı. Hep gergınlık vardı. Derslerımde pek iyi değildi. Ne yapacağını bilmiyorsun. Beynim bomboş sadece ortada bır acı vardı. Babamın intiharı hakkında okulda baya acı şey duydum. Yasıtlarım hiçbir zaman bana yardım etmesi. Hocalar sadece bir şeylerden şikayet ediyordu. Ve ben ne yapacağımı yine bilmiyorsun. O yasta ölmek istedim defalarca. Sürekli alay ediyorsun ev desen ayrı bır şey dersler desen kotu kalmıştım öyle. Baya ağır şeyler duydum. Olmadı yapamadım bir şey. Şimdi ise hepsine kurgunım. Ortaokuldan kımse ile görüşmüyorum. Aramızda baya sorunlar oldu hepsi ile hocalarıma hep kırgınım aileme de kırgınım benim en güzel geçirmem gereken zamanlar hep sıkıntı üzüntü öle geçti ve çocukluğumla alakalı güzel bit anı hatırlamıyorum. Affedemiyorum
Iste sorun bu guzelim affedemedigin icin aldigin psikolojik yardimlar bile sana yetersiz geliyor çünkü hersey sende bitiyor. Git onlarla canim cicim ol demiyorum tabi. Onlari yaptıklarını affet ,kendini affet. Ve kendin icin ayakta durmsya calis çünkü insanlar kötü kirici bencil ve isine geldiği zaman yaninda olur cinsten varliklardir. Sen knedi degerini farkına var ve lütfen karamsae bakma olaylara. Tabikife seni anliyoeum karamsar bakamamak elde degil ama kendini bir yerden toparlaman gerekiyor umarim kendine gelirsin ve hayatina tutunursun canim. Unutma sen kendine gereken degeri vermezsen kimse sana senin kendine veremedigin degeri veremez Allaha bol bol dua et olur mu. Rabbim yardimcin olsun sevgiler.

Öfke ve kin ateş gibi önce kendi elin yanar sonra başkasına atarsın.Gecmisi taktiğin sürece kendin zarar edersin canim ilgilendigin yapmaktan hoslandigin hobilerin varsa onlara zaman ayır biraz çok iyi geliyo hem herkesin çocukluğu dortdortluk değil ama sonunda çok güçlenerek cikiyosun nekadar olumsuz yanı varsa okadar artilarida oluyo hayatının emin ol

O kadar genç ve kırılgansın ki.. bu yaşlarda sevginide nefretinide o kadar şiddetli yaşıyorsundur ki böyle konuşman çok normal. Bende geçtim öyle dönemlerden şimdi 34 yaşımdayım. Zamanla unutmayacaksın belki ama affetmeyi öğreneceksin. İleride o kadar çok yaşayacağın şey olacak ki tüm bunlardan sıyrılıp yeni gelenlere yöneleceksin. Ama tek pişmanlığın ne olur biliyormusun bir baltaya sap olamamak. Onun için eğitimin kendini geliştirmen önceliğin olsun. Herşey geçer sen hayata karşı dik dur güçlü bir kadın olmaya bak 10 yıl sonra dert anlatma buralarda güzel kız:)

Benimde kötü anılarım var ama kafanı dağıtmaya çalış hatırlarsan daha kalıcı olur imkanın varsa tedavi gör dertlerini anlatır öneri alırsan toparlanma şansın olur

Back
X