Yani blendir seti yerine mikser ve rondo mi onerirsin?Bence derdin Blender ise en basit ve sağlam olanı seçmelisin.bir de uç kısmının malzemesine dikkat et. Kötü bir metal ise kyllanacağın şeyi sulandırıyor. Aparatların çokluğuna aldanmà, nasılsa kullanımı kolay diye bir mikser ve ufak bir rondo alınıyor, sonra o parçalar yer kaplamaktan başka bi işe yaramıyor. Blenderın Wat ı yüksek olsun ve sağlam olsun, kabı olsun yeter...
Aynen basit ama sağlam, motor gücü de yüksek olsun. Birde az yer kaplasın.Yani blendir seti yerine mikser ve rondo mi onerirsin?
bence braun multiquik 7 modellerinden birini tercih edebilirsin.alman ürünü nede olsa
hayırlısı olsun hayatım, rabbim ağız tadıyla kullanmayı nasip etsinYorum için teşekkür ederim, TEFAL Activflow Smart Power Blender Seti (4 bıçaklı) aldım, 26 Nisan'da evleniyorum.
Umarım memnun olurum, ablam ve annemde Tefal kullanıyor, hadi hayırlısı
fakir sakın alma braun benceMerhaba kızlar,
Çeyizim için blender seti bakıyorum. Ancak marka olarak kararsızım. Birkaç beğendiğim set aşağıda:
1. TEFAL Activflow Smart Power Blender Seti
2.Braun MR570 Patisserie Multiquick5 Blender Seti
3.
Fakir Motto 800 Watt Blender Seti-Krem
Aslında benim gönlüm Tefal'den yana, ancak Braun'da çok amaçlı ve ekstra aparatları var. Ayrıca 1000ml ve 500ml olmak üzere iki farklı karıştırma kabı var. Bana çok kullanışlı gibi geldi. Sizlerin deneyimlerinden de faydalanmak istiyorum. Ekstra öneriler olursada sevinirim. Bu arada Tefal ve Braun fiyatları aynı gibi. Fakir ise 90 TL daha ucuz.
Şimdiden teşekkürler.
ben fakir aldım ama çok metettilerfakir sakın alma braun bence
Kaç sene önce açılmış konu, farkındayım ama yazmak istedim evet aynı sorun bizimkinde de oldu, eridi o kısım şimdi kullanamıyoruz koskoca set yatıyor. Ayrıca çubuk blenderin çubuğu da sürekli düşüyordu çalıştırırken. Demek o zaman da dandikmiş şimdi de dandik arzum ürünleri.Ben Arzumun Ar-178 Ironmix Çubuk Blender setini aldım tavsiyeler üzerine. N11.com'dan almıştım toplamda 104.90 tl tutmuştu ama çook kötü çıktı hemen iade ettim. . Hem hiç iyi parçalamıyor hem haznesi çok küçük hem de hemen ısınıyor. Sürekli dinlendirerek çalıştırmama rağmen içteki metal çubuk blenderin baş kısmındaki plastiği eritti. 20 lira olsa falan alınabilir de o fiyata mümkün değil değmez o performas. Şimdi yeni bir blender arıyorum ben de, fiyatı uygun olsun hem de çok iyi bir parçalayıcı olsun, bakalım. Eki Görüntüle 1807323
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?