El de ayakta terleme ve aşırı hassasiyetli olma

hillos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
23
2
1
Merhabalar ya benim daha önce de böyle bir terleme sorunum vardı elimde ayağımda yani normali genelde aşırı terleme sorunum var ama son bir aydan fazladır artık ellerimdeki terlemeden ve hassasiyetten dolayı bulaşık yıkayamıyorum yikayinca böyle içim ürperiyor çok kötü oluyorum hani böyle erik yersin de dişlerin böyle gıcırda gibi öyle oluyor vücudum ellerimden dolayı Bunun için ne yapmalıyım ya tam hastalığın adını da bilemiyorum bilen var mı ya da bu hissiyatdan dolayı sürekli elimi yıkıyorum gidiyorum yıkıyorum biraz duruyor sonra tekrar başlıyor

Benim de öyle, ellerim ayaklarım, koltuk altim aşırı terler, bunun bir tedavisi yok. rexona clinical rol on koltuk altında işe yarıyor. El icin de işe yarar bence deneyin. Driclor ve maxim diye rol on larda var. Onlarda işe yarıyor. Akşam yatmadan sürüyor sabah yikiyorsunuz.

Hiperhidroz deniliyor öyle araştırın.Bende de vardı ama biraz azaldı. Kafaya çok takınca daha çok oluyor. Botox gibi tedavileri var. Ama ilerde azalacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…