El işlerim

Minik Prenseslerim

Bslmkg75-Gnclkg72.2-Kzm16ay
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
162
Puanlar
18
Hanımlar boş zamanlarinizi nasıl değerlendiriyoruz ben el işi yapıyorum aklınıza gelebilecek ürünlerin çoğunu yapıyorum özellikle çeyizlik yapıp satıyorum örneklerini daha sonra gösteririm

Cok severim bende ama yapmayi bilmem, ögrenmek isterim ilerde baslarim belki:)))

Eğer el işi yapmak istersen elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım çok iyiterapi oluyor

Evet ögrenmek istiyorum ilgim var bu konuda:) biraz kafa dagitmak icinde istiyorum öyle

bebek yelekleri örüyorum bende bu aralar ona merak saldim.
bir dönem lif öruyordum kışın şapka bere şimdide bebek yelekleri ve patigi
seviyorum örgüyu bir nevi terapi gibi geliyor:)

Bence canım anne sayfası var çok güzel. Tavsiye ederim hem tanetane anlatıyor hergun yeni paylaşım. Atıyor ben uyeyim

youtube videolarina bakarak baslamayi dusunuyorum o dediginiz sayfaya bakarim birde :)

Cook guzelmis ellerine saglik :) ben patik havlu gibi seyler dusunuyorum , sanirim cocuklarin var bebekler örguleri de cok tatli oluyor degil mi :)

El emeği öğreniyorum diye bir site var orada çok güzel patik örnekleri var bende bebeğime yapacağım

Tamam az önce baktım çok güzel fikirler var hemen üye olmayı düşünüyorum biraz daha inceleyelim

Senin en beğendiğin ne var orada ama önce karar vermen gereken tığ işi mı şiş işi mı yoksa iğne işi mi yapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…