• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

el ve yüz için aynı nemlendirici kullanılır mı?

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
Merhaba bayanlar.. 23 yaşına gelmiş ve cildine bakmayı bilmeyen birisiyim... :KK43::KK43:

doktor cildimin kuruya yakın normal olduğunu söyledi.. ürün tavsiye etti ama fiyatlar çok fazla geldi.. yanaklarımda hassastır.. çok çabuk kızarır.. şu an kendime bi cilt bakımı rutini oluşturmaya çalışıyorum :( yardımlarınıza ihtiyacım var

İlk sorum şu el ve yüz için aynı nemlendirici kullanılırmı ? o_O

neutrogenanın mavi kutulu olanı ellerime şu ana kadar en iyi gelen krem bunu sabahları yüzümü nemlendirmek için kullansam
yatmadan önce de vazelin sürsem nemlendirici rutini olarak hatalı seçimmi yapmış olurum o_O
tonik olarak da maden suyunu gördüm baya ama hangi cilt tipine uygun olduğu hakkında bir bilgi bulamadım.
yorumlarınız bilgileriniz yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..:KK52:

Zararı var mıdır yok mudur bilgim yok ama ben uygun olacağını düşünmüyorum. Özellikle yüze vazelin sürmenin. Cildiniz kuru olsa bile vazelin aşırı yoğun ve yağlı bir yapıya sahip, sivilce problemlerine yol açabilr.
Eğer gün içinde çok ihtiyaç duyarsam yanımdaki el kremini yüzümde kuruyan yerlere sürüyorum, ağız çevrem ve yanaklarım gibi. Ama bana iyi hissettirmiyor.
Uzun zamandır kullandığım bir yüz kremi var, neutrogena visibly clear serisinin yağsız nemlendiricisi. Turuncu ambalajı var, fiyatı da çok pahalı değil. 17-18 tl civarı ama indirim dönemlerinde 10 tl gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Benim cildime çok iyi geliyor, onu deneyebilirsiniz. Benim cildim karma, siz kuru ciltli olduğunuz için diadermine high tolerance gece kremini de önerebilirim. Onun da fiyatı aşağı yukarı aynı. Daha yoğun nemlendirici bir yapıya sahip. Ben zoretanin tedavisi görürken cildim kuruduğunda kullanmıştım.

Zararı var mıdır yok mudur bilgim yok ama ben uygun olacağını düşünmüyorum. Özellikle yüze vazelin sürmenin. Cildiniz kuru olsa bile vazelin aşırı yoğun ve yağlı bir yapıya sahip, sivilce problemlerine yol açabilr.
Eğer gün içinde çok ihtiyaç duyarsam yanımdaki el kremini yüzümde kuruyan yerlere sürüyorum, ağız çevrem ve yanaklarım gibi. Ama bana iyi hissettirmiyor.
Uzun zamandır kullandığım bir yüz kremi var, neutrogena visibly clear serisinin yağsız nemlendiricisi. Turuncu ambalajı var, fiyatı da çok pahalı değil. 17-18 tl civarı ama indirim dönemlerinde 10 tl gibi bir fiyata satın alabilirsiniz. Benim cildime çok iyi geliyor, onu deneyebilirsiniz. Benim cildim karma, siz kuru ciltli olduğunuz için diadermine high tolerance gece kremini de önerebilirim. Onun da fiyatı aşağı yukarı aynı. Daha yoğun nemlendirici bir yapıya sahip. Ben zoretanin tedavisi görürken cildim kuruduğunda kullanmıştım.

Çok teşekkür ederim cevabınız için :) :) ikisinide araştırayım bir. Gece kremleri gündüz kullanılabilirmi

Yüzüm için değişmeyen iki ürünüm var gündüz güneş koruyucu yaz kış kullanırım mutlaka

akşam yada duştan sonrada güneş sonrası losyon

Ellerim için neutrogena aldım ama ellerim içinde güneş koruyucu ve güneş sonrası losyonu devam ediyorum

Kuru bir cilt için en güzeli bebak markasinin aci badem sütü. Ben karma cilt tipim nedeniyle sadece goz makyajimi temizleyebiliyorum. Size iyi geleceğini tahmin ediyorum.

Back
X