Doğuma Hazırlık El yapimi keçe bebek odasi aksesuarlari! Bakmadan gecmeyin ((;

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ftmsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
29
1
88
41
Kizlar merhaba, kendi hamileligim suresince piyasada arayip bulamadigim, icime bir turlu sinmeyen bebek odasi aksesuarlarini kisa bir suredir kendim yapmaya basladim. Hepsi yikanabilen urunler, dolayisiyla gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. İnstagram hesabi olanlar beni instagramda @balarisitasarim olarak bulup takibe alabilirler. Urunlerin hepsini kendi bebegim icin yapar gibi ozeniyorum ayrica tum urunlerimi kisiye ozel hazirliyorum. Bakmadan gecmeyin derim.Buraya ornek olsun diye bir kapis susu ve birkac tane figur ekleyecegim. Kapi susu, yatak basi susu, donence, lohusa taci hazirliyorum. Baska bir talebiniz olursa mail adresime yazabilirsiniz. Hepinize hayirli dogumlar olsun.
Mail ile iletisime gecmek isterseniz fatma-sayan@hotmail.com

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    30,9 KB · Görüntüleme: 459
  • $image.webp
    $image.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 348
  • $image.webp
    $image.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 300
  • $image.webp
    $image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 238
  • $image.webp
    $image.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 244
Son düzenleme:
Yaptiklarimi begenip instagramda beni takip etmeye baslayan herkese cok tesekkurler ((; herkesin ozenecegi, kimsede olmayan , sadece size ve bebeginize ozel aksesuarlar icin @balarisitasarim ((;

Merhaba kizlar ((; goruyorum ki yaptiklarimi begenip beni instagramda takip etmeye devam ediyorsunuz, bu da beni cok mutlu ediuor (; iste son yaptigim kapi susu. Uzerine bulutlardan bebegin ismi yazilacak. Fiyat icin mail atiniz. Ayrica cok yakinda birbirinden eglenceli donencelerle karsinizda olucam((;

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 195
Bunlar da son bebeklerim ((;

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 189
  • $image.webp
    $image.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 199
Sevval icin hazirladigim balerin kapi susu ((;

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 190
Beni instagramda @balarisitasarim adiyla takip edebilirsiniz.
İletisim icin fatma-sayan@hotmail.com

Oglumum ilk yasgunu organizasyonu ile mesgul olacagim icin Eylul siparisleri icin son 1 hafta. Yeni siparisleri ekim ayinda almaya baslayacagim. Yakinda dogum yapacaklar icin duyurulur.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 293
Kizlar merhaba, kendi hamileligim suresince piyasada arayip bulamadigim, icime bir turlu sinmeyen bebek odasi aksesuarlarini kisa bir suredir kendim yapmaya basladim. Hepsi yikanabilen urunler, dolayisiyla gonul rahatligiyla kullanabilirsiniz. İnstagram hesabi olanlar beni instagramda @balarisitasarim olarak bulup takibe alabilirler. Urunlerin hepsini kendi bebegim icin yapar gibi ozeniyorum ayrica tum urunlerimi kisiye ozel hazirliyorum. Bakmadan gecmeyin derim.Buraya ornek olsun diye bir kapis susu ve birkac tane figur ekleyecegim. Kapi susu, yatak basi susu, donence, lohusa taci hazirliyorum. Baska bir talebiniz olursa mail adresime yazabilirsiniz. Hepinize hayirli dogumlar olsun.
Mail ile iletisime gecmek isterseniz fatma-sayan@hotmail.com

Çok güzel yapmşsınız gerçekten hepsi birbirnden güzel emeğinize sağlık..

Biraz uğraştım ama değdi ((; iste Utku bebek icin hazirladigim kapi susu. Elimin degdigi seylerin, sizin ozenle hazirladiginiz, ozlemle beklediginiz bebeklerinizin odalarinda bir yerlerde asılı oldugunu dusunmek beni cok mutlu ediyor. Ugur getirir insallah.
Siparis vermek ya da bilgi almak icin fatma-sayan@hotmail.com a yazabilirsiniz.
İnstagramda ise @balarisitasarim

Hepinize hayirli dogumlar dilerim.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 189
Buse için hazirladigim kapi susu ((;

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
İste karsinizda sevimli hayvanlardan olusan kapi susum ((; bebeginizin odasini bu sevimli hayvanlar suslesin istemez misiniz? Siparis vermek ya da bilgi almak icin fatma-sayan@hotmail.com a yazabilir, instagramda @balarisitasarim i takip edebilirsiniz.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 71
Oglumun dogum gunu yaklasti ((; balima, ona yakisir sekilde bal arisi konseptinde bir parti hazirliyorum. Detaylari baska bir baslikta paylasacagim; ama burda misafirlerimize verecegim buzdolabi magnetini gostermek istiyorum. Sizin organizasyonlariniz icin de isteginiz dogrultusunda magnet hazirlayabilirim. Siparis vermek ya da bilgi almak ocin fatma-sayan@hotmail.com a yazabilir, instagramda @balarisitasarim i takip edebilirsiniz.

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 65
Back
X