Ela`nIn diet günlügü..

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
bir günlükde ben tutayim dedim :)
midem cöplükmü?? tabiki hayir sloganiyla yola cikiyorum..
suanki kilom 75..hedef kilo 60

baslama tarih 06.09.2013
hedef tarih 15.12.2013

hadi bismillah diyerek basliyorum..protein dieti düsünüyorum ve baslangic menüm söyle arkadaslar..katilmak isteyenler her türlü yoruma acigiz :))

- her sabah ac karnina elma sirkeli ilik su,
-ton balikli salata, yada tavuk gögsü salata,
- bol su
- aralarda bi tane meyva
-günde 40 dakikalik yürüyüs..:nazar::nazar::46::34:

Hayırlı olsun canım:3: Umarım ulaşırsın hedefine... Bende senle aynı durumdayım ama çok denedim diyet yapamıyorum:31:Ah bi 60 olsam,hatta 6 lı rakamları görmeye bile razıyım 69da olabilir ilk olarak:52:

Hayırlı olsun canım:3: Umarım ulaşırsın hedefine... Bende senle aynı durumdayım ama çok denedim diyet yapamıyorum:31:Ah bi 60 olsam,hatta 6 lı rakamları görmeye bile razıyım 69da olabilir ilk olarak:52:

cok saol cnm ..gel birlikte yapalim o zaman inan bana dha önce yaptim bu dieti cok cabuk gösteriyo etkisini

selam canım bi sorum olcaktı da bu diyetle ne kadar sürede kaç kilo verilebiliyosun mesela? :)

cnm daha önce yapmisdim bunu ve bir haftada kacamaksiz yaparsan 2 kilo gidio ben 2 ay gibi bir zamanda 8 kilo vermisdim..yapmasi cok zor deil ac kalmiyosun bu dietle..bence sende yap

aa yazmışsın zatenn :1:

:46::34: olsun istedigni sorabilirsin zuzu :) spor önemli günde hic yapamiyosan 20 dakika yürümen lazim..nie zayiflara tamah edelimki dimi gitsin kilolar hem daha fit ve daha moralli oluyo insan..suan kendimi tam 50 yasinda hissediom kilo yüzünden hahhaha

:46::34: olsun istedigni sorabilirsin zuzu :) spor önemli günde hic yapamiyosan 20 dakika yürümen lazim..nie zayiflara tamah edelimki dimi gitsin kilolar hem daha fit ve daha moralli oluyo insan..suan kendimi tam 50 yasinda hissediom kilo yüzünden hahhaha

ya ben dün çok yemiştim bugün sabah 62 çıktım yuh bana :1: ne yapıcam bilemedim :S

bende katilayim cnm sana duzenli yazamayabilirim kizimdan dolayi sadece o uyudugu zamanlar,
bende 85 ten 75 e dustum.
ramazanda 73 u gordum ama sonra geri aldim.
yememem gerekenleri seyleri biliyorum aslinda ama galiba biraz motive olmaya ihtiyacim var.
insan inandiktan sonra zayifliyor is bunu kafaya koymak
insallah saglikli bi sekilde kilolarimizi veririz.

bende katilayim cnm sana duzenli yazamayabilirim kizimdan dolayi sadece o uyudugu zamanlar,
bende 85 ten 75 e dustum.
ramazanda 73 u gordum ama sonra geri aldim.
yememem gerekenleri seyleri biliyorum aslinda ama galiba biraz motive olmaya ihtiyacim var.
insan inandiktan sonra zayifliyor is bunu kafaya koymak
insallah saglikli bi sekilde kilolarimizi veririz.

iyi yaptin tatlim h.g evet hepimze motive lazim..birazda irade ve nefsimize hakim olmak lazim..ben biraz sIkIlastim sankim ;)

kislarr nasiliz? hergün yazmiyorum ama diete devam ;) calistigim icin arada rapor verecem size..kimler kilo verdi paylasin lütfen motive olsun bize

Back
X