Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar, Elazığ da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? BEN Tufan Çetinkaya ya 10 gün sonra ameliyat olcam ama tereddütlerim var. Yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşlar, Elazığ da burun estetiği için önerebileceğiniz doktor var mı? BEN Tufan Çetinkaya ya 10 gün sonra ameliyat olcam ama tereddütlerim var. Yardımcı olur musunuz?
Hayat hastanesinde, henüz kesin karar vermediğim için hastalarını görmedim ama kendisiyle ilgili internette hiçbirşey bulamadım biyografi dışında. Şuan Mehmet ihsan okuru araştırıyorum
Canım bana kalırsa ihsan okuru düşün derim. Salı günü ihsan beye ameliyatım var. Kuzenim yaptırdı ihsan beye sanki kendi doğal burnu ve 8 yıldır en ufak bir düşme bile olmadı. Kardeşide tufan beye yaptırdı ancak ihsan beyin yaptığı gibi değil.