• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama elazığ fırat ünv. hastanesinde aşılama olan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kayse

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
206
0
96
Antalya
arkadaşlar merhaba ben bu ay inş aşılama yaptırcam fırat ünv bilgin gürateş hastasıyım drdan memnunum.elazığa yakın illerden birinde memuruz.tedaviye başladık ve sürekli git gel yapıyoruz.hem maddi hem manevi yoruy bizi iştende sürekli izin alıyor olak göze batıyor.
sorum şu; bu hastanede veya bu dra giden aşılama olan var mı?varsa siz nasıl muamele gördünüz?aşılamanız iyi ve ağrısız geçti mi ? yada zor ve çok acılı mı oldu? hamilelik gerçekleşti mi? vs vs vs............
Halen tedavi gören varsa lütfen bilgilendirelim birbirimizi.Allah hepimizin yardmcısı olsun inş.

canım bende Bilgin Hocanın hastasıyım, bu ayın 15.de aşılamamı yaptı bekliyorum, ben çok memnunun Bilgin Hocadan ama hastaneden hiç memnun kalmadım benim başıma gelen ohastanede kimsenin başına gelmezdi valla, neyseki atlattım ben.
bende sırf doktorum için d.bakırdan gelip gittim yumurta takipleri için çok yorucu oldu inanki dediğin gibi iş yerinden sürekli izin almakda cabası zaten,neyseki yapıldı aşılamam rahatım şimdi.
aşılamamda ağrı falan hissetmedim, çok çabuk oldu bitti zaten hayırlısı artık bebiş gelecekmi gelmeyecekmi orasınıda Allahım bilir artık..Şayet hamiş kalamazsam yeniden o hastaneye gidermiyim onuda bilmiyorum açıkcası..
inş. senin aşılamanda güzel geçerde bebişin gelir sana canım...sormak istediğin şeyler olursa yardımcı olurum

inş. tedavileriniz güzel sonuçlanır bebişlerinizi alırsınız kucağınıza..bilgin bey ii bir dr..

amin canım inş. bebişlerimiz gelir hepimizin bilgin hocadan çok memnunum ben

merhaba uhde bende mart 15te kontrole gelmiştm.pts tekrar gitcem gonalf112.5 yap dedi.hastaneden neden memnun olmadın.dr nasıl ilgi gösterdi sana.aşılama işlemini kendi yaptı demi?aşılamada spetulumu takarken hiç mi acı hissetmedin dr hassas davrandımı?seninde pkomuydu sorunun gonalf i kaçla başladı kaçla devam ettn kaçıncı gün aşılama yaptı sana...lütfen en kısa zamanda cvp yazar mısın?

kayse canım özelden mesaj attım sorularının cevabını inş. seninde aşılaman ii olur en kısa zamanda bebişine kavuşursun canım

UHDEcim merhaba bir kaçgündür int yoktu sağol msj için ancak ben alamadım msjı.özel olarak gelmiyor sanırım.bu sebebple beni tekrar burda bilgilendiriirsen sevinirim.yarın tekrar gitcem ve cuma yada cts aşılama yapacak.lütfen bana ulaşır mısın?

canım bende gonalf kullandım 75'le başladım son iki gün 125' e yaptık iğneyi yumurtam istenilen büyüklüğe geldiğinde 15. günümde hst.gittim bilgin hoca bizzat kendisi ilgilendi aşılamayıda kendisi yaptı ama ordaki prosödürü biliyosun sanırım ben bilgin hocanın özel hastasıyım zaten daha öncesinde bende rahim şekil bozukluğu vardı onun için Bilgin Hoca ameliyatımıda yapmıştı ben aşılama içinde Bilgin Hocanın yapmasını istedim çok ilgilendi benle, hiç acı falanda hissetmedim ne spekulum takarken nede aşılama yapılırken sohbet ederek halletti sağolsun canım. Hastaneden hiç ama hiç memnun kalmadım bütün çalışanlar hemşireler dahi ayrı bir alemler asla ilgi yok, alaka yok bu konularda azda olsa bilgi sahibi oldugum için benim sordugum sorulara ne asistanları cevap verebildi nede hemşireleri benim resmen psikolojimi bozdular yarım bırakıyodum tedaviyi ama sağolsun Bilgin Hoca sorunları hallettide tedaviye devam edebildim bıraktırmadı bana. canım inş. benim yaşadıklarımı sen yaşamazsında iyi haberlerini alırım burdan. Hakkımızda hayırlısı artık inş. en kısa zamanda kavuşuruz bebişlerimize:Saruboceq:

Uhdecim hakkımızda hayırlısı olusn senin sonucun ne zaman belli olacak çok merak ediyorum.Mutlaka haberdar et beni.dr gerçekten adı gibi bu konuda bilgili ve işinde iyi.ben antalyda başladm tedaviye inan bu hoca kadar ii değillerdi.ınş senin dediğin gibi benimde kolay geçer.çünkü ben en basit muayenede bile acı çekiyorum.tansiyon 3-4e düşüyo.ınş ıkimizde hayrlı haber alırız.Allah yardmcımız olsun.

benim sonuç pzt. belli olacak canım inş. hakkımızda hayılrısı olsun artık, o kadar korkmana gerek yokki hiç acı çekmiyosun bile

Herkese merhaba bugun itibariyle bende tedavıye baslıyorum benımde amh degerım 0.88 su an kan sonuclarını beklıyorum hem cok heyecanlıyım hemde tedırgın benımle aynı seyı yasayan insanlarla konusmak belkı ıyı gelir diye dusundum

Back
X